Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Проаѓа процес на превоспитување, за негово добро е тоаКутрото дете
Прегледај го приврзокот 45850
Проаѓа процес на превоспитување, за негово добро е тоаКутрото дете
Прегледај го приврзокот 45850
За 5-6години ќе си дојде пак на своето. Знае детето кој тим ќе освојува трофеи во иднина .Проаѓа процес на превоспитување, за негово добро е тоа
И дедо му викал така, па затоа татково уште од сега се грижи за иднината на своето детеЗа 5-6години ќе си дојде пак на своето. Знае детето кој тим ќе освојува трофеи во иднина .
Тркалото се врти .И дедо му викал така, па затоа татково уште од сега се грижи за иднината на своето дете
до кога ќе те лажат бе...Тркалото се врти .
Шо го лажат бе ? ... веќе следната е нашадо кога ќе те лажат бе...
Како за когоШо го лажат бе ? ... веќе следната е наша
Вертонген вo Тотенхем
Тотнем се засилува полека ...
Сигурдсон , Вертоген ... ќе бидат незгодни следната сезона ...
За тоа ќе го прашаш Манчини кој најмногу ќе му одговара во тимот за 3-4 годиниСекојдневно слушам шпекулации околу замената за РВП
Левандовски
Јоветич
Хунтелаер
Што мислите кој играч би бил најадекватен на негово место ?
жити Бога немој......Дечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....
Отварај беДечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....
Ако cekas од mene потврда....Дечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....
Ако не је напраиш добро ќе потпишуваме петиција за бришењеДечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....