Се чека потврда од надлежните органи...И што решивте ќе отварате или не? Или темата е во процес на отварање ?
Се додека не напишеш еден паметен пост. Значи цел животдо кога ќе те лажат бе...![]()
Зошто не? Демек тие шо сме за Ливерпул не знааме да сврзаме 5-6 реченици а вие останатие паметни сте.жити Бога немој......
Аууу кога ќе ми текнееее...Јас да сум модератор, би ми било жал да ја затворам оваа тема.
Какви работи само не се случија во оваа сезона. На дерби натпревари паѓаа резултати како 8-2 и 1-6, вицевите кои се измислуваа за Торес, потоа и за Хески, Керол, Суарез и Даунинг, Сити едно време имаше солидна предност и беше на врвот, потоа Јунајтед дојде во пол позиција па како мали деца ја изгубија предноста, навивачите на Ливерпул ја бојкотираа темата, Челзи се прероди и воскресна под водството на Ди Матео.... и се кулминираше во последното коло, со најдраматичниот можен крај, со сценарио какво што ни Спилберг неможе да замисли.. начинот на кој Сити ја освои титулата, со пресвртот во судиското продолжение..
Ladies and gentlemen, this was Barclays Premier League 2011/12..![]()
Факе и се е можноЈас да сум модератор, би ми било жал да ја затворам оваа тема.
Какви работи само не се случија во оваа сезона. На дерби натпревари паѓаа резултати како 8-2 и 1-6, вицевите кои се измислуваа за Торес, потоа и за Хески, Керол, Суарез и Даунинг, Сити едно време имаше солидна предност и беше на врвот, потоа Јунајтед дојде во пол позиција па како мали деца ја изгубија предноста, навивачите на Ливерпул ја бојкотираа темата, Челзи се прероди и воскресна под водството на Ди Матео.... и се кулминираше во последното коло, со најдраматичниот можен крај, со сценарио какво што ни Спилберг неможе да замисли.. начинот на кој Сити ја освои титулата, со пресвртот во судиското продолжение..
Ladies and gentlemen, this was Barclays Premier League 2011/12..![]()
...гол за тројна крунаА мене па кога ќе ми текне дека Агуеро даде гол у 93...![]()
Сакаш да кажеш дека ти ЗНАЕШЕ оти немаше да освојат титула?Кога ќе ми текне како навивачите на Јунајтед славеа титула уште од почетокот на април.
Кога ќе ми текне како навивачите на Јунајтед славеа титула уште од почетокот на април.
А мене кога ќе ми текне дека уште од март ни честитавтеА мене па кога ќе ми текне дека Агуеро даде гол у 93...![]()
Абе па ти, милијарда пати се сменија мислењата и за Манчини и за Агуеро и за Џеко во последните 10 минути од утакмицата, ти ги прашуваш за распон од месец дена или па недај Боже 9 месецаСакаш да кажеш дека ти ЗНАЕШЕ оти немаше да освојат титула?
Па пола од форумџииве честитаа, а не дека навивачите на Јунајтед славеа.
Иначе да изгубиш титула во склоп на такви околности е 100000000000000:1 или 0.000000000000000000001%![]()