Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Проаѓа процес на превоспитување, за негово добро е тоа
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
Проаѓа процес на превоспитување, за негово добро е тоа
За 5-6години ќе си дојде пак на своето. Знае детето кој тим ќе освојува трофеи во иднинаПроаѓа процес на превоспитување, за негово добро е тоа![]()
И дедо му викал така, па затоа татково уште од сега се грижи за иднината на своето детеЗа 5-6години ќе си дојде пак на своето. Знае детето кој тим ќе освојува трофеи во иднина.
Тркалото се вртиИ дедо му викал така, па затоа татково уште од сега се грижи за иднината на своето дете![]()
![]()
до кога ќе те лажат бе...Тркалото се врти.
Шо го лажат бе ? ... веќе следната е нашадо кога ќе те лажат бе...![]()
Како за когоШо го лажат бе ? ... веќе следната е наша
Вертонген вo Тотенхем
Тотнем се засилува полека ...
Сигурдсон , Вертоген ... ќе бидат незгодни следната сезона ...
За тоа ќе го прашаш Манчини кој најмногу ќе му одговара во тимот за 3-4 годиниСекојдневно слушам шпекулации околу замената за РВП
Левандовски
Јоветич
Хунтелаер
Што мислите кој играч би бил најадекватен на негово место ?
жити Бога немој......Дечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....![]()
Отварај беДечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....![]()
Ако cekas од mene потврда....Дечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....![]()
Ако не је напраиш добро ќе потпишуваме петиција за бришењеДечки сакате вечер да ја отворам темата за новата ПЛ сезона? Секако ми е досадно вечерва....![]()