Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Што правеше баш ме интересира ? 3 титули 97-98, 01-02, 03-04 ТХЕ-ЕНД.

Да кажеше за Фергусон ајде да ти поверувам, ама за Венгер?

Уше кога ти го видов никот се ми стана јасно.

Како бе сакаме Македонија да напредува...Во нато во еу,како кога 95 % од населението ни е пред се глупо,па потоа и просто. (Езел ова не се однесува за тебе,општо си викам)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Како бе сакаме Македонија да напредува...Во нато во еу,како кога 95 % од населението ни е пред се глупо,па потоа и просто. (Езел ова не се однесува за тебе,општо си викам)
Златен Сулејман они Езел гледаат....

F

fantomX

Гостин
Ако Аврам Грант освоеше ЛШ и него ли ке го правевте бог.
Како прво Ди Матео не ги освои сам титулите туку со помош на искуството на Тери,Лампард,Дрогба и Чеџ.
Башка тоа шо Боаш без никава подршка од сопственикот и од играчите веке имаше истрчано 70м од шпринт на 100м и му остави на Ди Матео одморен да си ги дотрча останатите 30.
Колку пати го видовме Тери како довикува од зад Ди Матео и даваше совети?
Во три месеца му се посреќи на човекот тоа е тоа,ако го повтори истиот успех во наредните години барем еднаш е тек тогаш може да зборуваме дека е мајстор/тактичар.
Онаа тактика против Барса ја имаат сите у малиот мозок запишано само за да биде успешна потребни ти се такви играчи.
Веројатно некои навивачи ќе го правеа бог, иако Аврам имаше неспоредливо покомплетен и поразновиден состав на играчи од овај кој го имаше Ди Матео.
Ја мајката, ја па мислев Ди Матео и сам против 11 фудблаери играше натпревари, то и фудбалери да ти имало.
Тертово, ма нема поинаков коментар за ова од следново: :pos:
Многу, вистински менаџер и тренер ги користи максимално сите ресурси кои ги има на располагање, вклучувајќи го и искуството на својот капитен. Продавач на магла како Андре Виљаш Боаш (на кого искрено му посакував да си ја разбистри главата се дури не отиде во Тотенхем, сега не) еднинствено шо прави е, како што кажав и претходно, продава магла.
Имаше среќа, како не. Само и не ми текнува било кој победнички тим да ја немал наклонетоста на одредени ситуации на своја страна во клучни моменти.
Па сега, Италија има такви играчи па Прандели изгледа се изгуби против Шпанија. Така да и тоа не е „во сечиј мал мозок“.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.257

Што ја мешаш Македонија тука сеа? разговорот е Венгер со своите 16 години како тренер има 3 титули во Премиер лига каков е тој ршум што го правел он, те молам објасними?

Златен Сулејман они Езел гледаат....
Ти гледај Лига Европа да се пласирате, остај ти Езел ова она ок?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Што ја мешаш Македонија тука сеа? разговорот е Венгер со своите 16 години како тренер има 3 титули во Премиер лига каков е тој ршум што го правел он, те молам објасними
Ти ги посочив проблемите на Арсенал во послените години...А очигледно не ги знаеш проблемите,или сепак имаш некакво познавање?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom