Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Што е со Стариџ па сега? Денес ќе бил на тестирања бидејки се сомневале дека има појава на менингитис:eek:.
Ќе му сварат чајче од камилица, и ќе биит ко нов. Не му се думај. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Hm, ovoj Barera mnogu dobro igra za Mexico, a go prodale od West Ham vo Cruz Azul, ako dobro vidov od slikata.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Hm, ovoj Barera mnogu dobro igra za Mexico, a go prodale od West Ham vo Cruz Azul, ako dobro vidov od slikata.
Лани играше на позајмица во некој шпански клуб...ваљда не сметаат веќе на него.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Многу слабо трансфери досега мислам оти сето тоа се должи на ЕП. Одсега па до крајот на преодниот рок очекувам еден куп трансфери да се направат во ПЛ, за другите лиги воопшто не ме интересира......Можи во Понеделник да ја отворам новата тема за новата ПЛ сезона? Одговара?
--- надополнето: 4 јули 2012 во 12:04 ---
Лани играше на позајмица во некој шпански клуб...ваљда не сметаат веќе на него.
Во Зарагоза играше ако не се лажам.....
--- надополнето: 4 јули 2012 во 12:17 ---
Или да ја отворам денес, само да не е малку рано, иако веќе е малку глупо да пишуваме на оваа тема а сезоната е завршена од пред 2 месеци.....????

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.777
А за Чемпионшип кој ке отвори?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
SIGURDSSON TO JOIN CLUB

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Arsene's Eyes @Arsenes_Eyes

Gylfi Sigurdsson signs for #Spurs. I can only imagine that he's been watching Prison Break & has decided to help Modric escape from inside.

:D:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ако им останат играчиве на Тотенхем и тие ќе бидат сериозна екипа следната сезона.

Ова ќе биде најинтересна сезона во последниве 10 години (знам дека ова секоја година го викаме :P)

Сити
Јунајтед
Арсенал
Челзи
Ливерпул

ќе се борат за титула а тука се и Тотенхем и Њу Касл кои што ќе се борат за место во Европа. Исто така незгодни екипи кои што ќе можат со малку среќа и 1-2 трансфери да бркаат место во Европа се и Вест Хем,Евертон,Фулам (лани ептен тапа сезона ама сега ќе се вратат :cool:)... па до некаде и Стоук

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да бе,Ливерпул ќе се бори за титула,како и секоја година.....ќе почекам да видам што трансфери ќе направат,ама не ми се верува да изборат пласман во топ4.Можеби за 2-3 години,ако му се даде шанса на БР и повеќе слобода во неговата работа...
Кокошките најверојатно ќе го изгубат Модрич,а и незнам како ќе се снајде АВБ,имаат добар тим,ама сепак мислам дека ќе се послаби од лани...
Моментално Јунајтед и Сити си се први фаворити и најверојатно ќе бидат со +6/7 бода најмалце пред третиот,ако останат вака работите.
Челзи се засили,ама за да стигне до топ 4,не ми се верува дека ке успее да направи нешто повеќе со РДМ,со резултатите во ПЛ не импресионираше,а освојувањето на ЛШ беше и малце на среќа...сепак,најверојатно ќе се засилуваат уште Челзи,па би требало до крајот на летото да стане уште поконкурентен...
А мојот Арсенал,со задржување на РвП и уште едно засилување во средината,Вилшер да се врати во добра форма и да има сезона без повреди(што не ми се верува),би требало да биде обезбеден пласман во топ 4,а со малце среќа и драстично подобрување во одбраната,да им ги замрси сметките на тимовите од Манчестер.Сепак,уште не е завршен трансфер пазарот,ќе има уште многу трансфери,па некаде кон почетокот на август ќе се знае одприлика кој за што има сили..:)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тотенхем моментално е далеку од топ4. Останување на Модриќ и доведување на стопер и напаѓач, па тогаш може да се зборува. Составот нема ни 6 да заврши. Дефо е единствениот напаѓач во тимот...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ако им останат играчиве на Тотенхем и тие ќе бидат сериозна екипа следната сезона.

Ова ќе биде најинтересна сезона во последниве 10 години (знам дека ова секоја година го викаме :P)

Сити
Јунајтед
Арсенал
Челзи
Ливерпул

ќе се борат за титула а тука се и Тотенхем и Њу Касл кои што ќе се борат за место во Европа. Исто така незгодни екипи кои што ќе можат со малку среќа и 1-2 трансфери да бркаат место во Европа се и Вест Хем,Евертон,Фулам (лани ептен тапа сезона ама сега ќе се вратат :cool:)... па до некаде и Стоук
Ливерпул ќе се бори за титула :D Не заебавај жити се пак како ланската сезона според мене најголем дострел би бил 4то место и спремен сум да го прославам со трчање гол околу кафичот кај што гледаат фановите на Јунајтед.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ливерпул ќе се бори за титула :D Не заебавај жити се пак како ланската сезона според мене најголем дострел би бил 4то место и спремен сум да го прославам со трчање гол околу кафичот кај што гледаат фановите на Јунајтед.
:pos: What a sight for the United fans :pos:
Другата сезона ќе му тргне на Керол. Суарез малце да се смири и ете ти добра сезона. Лани утнавте милијарда шанси. Годинава пола од нив да не ги утнете + пар заслувања+ втора младост на Жерард+ прва младост на Даунинг и ете ти некаква комбинација за да бидете во првите 3-4 екипи. А пошто годинава сите ќе губат многу бодови од "послабите" екипи се е можно :)

H

HoT IcE

Гостин
Челзи се засили,ама за да стигне до топ 4,не ми се верува дека ке успее да направи нешто повеќе со РДМ,со резултатите во ПЛ не импресионираше,а освојувањето на ЛШ беше и малце на среќа...сепак,најверојатно ќе се засилуваат уште Челзи,па би требало до крајот на летото да стане уште поконкурентен...
Со РДМ сме поконкурентни од било кога. РДМ е менаџер кој тактиката ја крои и тимот го составува според противникот, затоа Челзи ќе биде многу незгоден сезонава, и реално јас како фан на Челзи очекувам да ја земеме ПЛ. Секако ни фалат уште десен беки десно крило да се земат, најблиску до потпис се Хулк и Маикон, и тогаш Челзи заедно со Сити и Јунајтед ќе ја водат битката за ПЛ, но на крај очекувам Челзи да ја земе ПЛ.
За резултатите во ПЛ под водство на РДМ неможеш да коментираш затоа што РДМ уште кога стапна како главен рече дека нема да игра во ПЛ туку ќе се фокусира само на ЛШ и ФА Куп да освои, и тоа го стори, затоа околу резултатите во ПЛ и не се замарам, верувам во Роби.
Арсенал стандардно ќе си заврши во топ4, Ливерпул дежа ву иако со Роџерс ќе се незгодна екипа, Тотенхем ќе бидат многу слаби со АВБ, затоа што АВБ форсира висока одбрана и пресинг на противничка половина, а со Тотенхем тоа нема шанси да го прави поради слабата одбрана.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
РВП нејќе да продужи договор со АРСЕНАЛ ... :icon_lol:
Даде предходна сезона 30 ( или колку беа ) ... му се дигна курето и одма сака друг клуб :tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
РВП нејќе да продужи договор со АРСЕНАЛ ... :icon_lol:
Даде предходна сезона 30 ( или колку беа ) ... му се дигна курето и одма сака друг клуб :tapp:
Овие Арсенал да задржаа пола од играчите што си заминаа во последниве 5 години сега ќе беа меѓу главните конкуренти во ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom