- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Ќе му сварат чајче од камилица, и ќе биит ко нов. Не му се думај.Што е со Стариџ па сега? Денес ќе бил на тестирања бидејки се сомневале дека има појава на менингитис.
Ќе му сварат чајче од камилица, и ќе биит ко нов. Не му се думај.Што е со Стариџ па сега? Денес ќе бил на тестирања бидејки се сомневале дека има појава на менингитис.
Лани играше на позајмица во некој шпански клуб...ваљда не сметаат веќе на него.Hm, ovoj Barera mnogu dobro igra za Mexico, a go prodale od West Ham vo Cruz Azul, ako dobro vidov od slikata.
Во Зарагоза играше ако не се лажам.....Лани играше на позајмица во некој шпански клуб...ваљда не сметаат веќе на него.
Ливерпул ќе се бори за титула Не заебавај жити се пак како ланската сезона според мене најголем дострел би бил 4то место и спремен сум да го прославам со трчање гол околу кафичот кај што гледаат фановите на Јунајтед.Ако им останат играчиве на Тотенхем и тие ќе бидат сериозна екипа следната сезона.
Ова ќе биде најинтересна сезона во последниве 10 години (знам дека ова секоја година го викаме )
Сити
Јунајтед
Арсенал
Челзи
Ливерпул
ќе се борат за титула а тука се и Тотенхем и Њу Касл кои што ќе се борат за место во Европа. Исто така незгодни екипи кои што ќе можат со малку среќа и 1-2 трансфери да бркаат место во Европа се и Вест Хем,Евертон,Фулам (лани ептен тапа сезона ама сега ќе се вратат )... па до некаде и Стоук
What a sight for the United fansЛиверпул ќе се бори за титула Не заебавај жити се пак како ланската сезона според мене најголем дострел би бил 4то место и спремен сум да го прославам со трчање гол околу кафичот кај што гледаат фановите на Јунајтед.
Со РДМ сме поконкурентни од било кога. РДМ е менаџер кој тактиката ја крои и тимот го составува според противникот, затоа Челзи ќе биде многу незгоден сезонава, и реално јас како фан на Челзи очекувам да ја земеме ПЛ. Секако ни фалат уште десен беки десно крило да се земат, најблиску до потпис се Хулк и Маикон, и тогаш Челзи заедно со Сити и Јунајтед ќе ја водат битката за ПЛ, но на крај очекувам Челзи да ја земе ПЛ.Челзи се засили,ама за да стигне до топ 4,не ми се верува дека ке успее да направи нешто повеќе со РДМ,со резултатите во ПЛ не импресионираше,а освојувањето на ЛШ беше и малце на среќа...сепак,најверојатно ќе се засилуваат уште Челзи,па би требало до крајот на летото да стане уште поконкурентен...
Овие Арсенал да задржаа пола од играчите што си заминаа во последниве 5 години сега ќе беа меѓу главните конкуренти во ЛШРВП нејќе да продужи договор со АРСЕНАЛ ...
Даде предходна сезона 30 ( или колку беа ) ... му се дигна курето и одма сака друг клуб