Да бе,Ливерпул ќе се бори за титула,како и секоја година.....ќе почекам да видам што трансфери ќе направат,ама не ми се верува да изборат пласман во топ4.Можеби за 2-3 години,ако му се даде шанса на БР и повеќе слобода во неговата работа...
Кокошките најверојатно ќе го изгубат Модрич,а и незнам како ќе се снајде АВБ,имаат добар тим,ама сепак мислам дека ќе се послаби од лани...
Моментално Јунајтед и Сити си се први фаворити и најверојатно ќе бидат со +6/7 бода најмалце пред третиот,ако останат вака работите.
Челзи се засили,ама за да стигне до топ 4,не ми се верува дека ке успее да направи нешто повеќе со РДМ,со резултатите во ПЛ не импресионираше,а освојувањето на ЛШ беше и малце на среќа...сепак,најверојатно ќе се засилуваат уште Челзи,па би требало до крајот на летото да стане уште поконкурентен...
А мојот Арсенал,со задржување на РвП и уште едно засилување во средината,Вилшер да се врати во добра форма и да има сезона без повреди(што не ми се верува),би требало да биде обезбеден пласман во топ 4,а со малце среќа и драстично подобрување во одбраната,да им ги замрси сметките на тимовите од Манчестер.Сепак,уште не е завршен трансфер пазарот,ќе има уште многу трансфери,па некаде кон почетокот на август ќе се знае одприлика кој за што има сили..
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)