Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
ти ко што те приметувам у секоја манџа го буташ носот , ајде малце искулирај, прошетај малце на чист воздух досаден стана на форумов
Епа иди шетај за да не ме приметуваш, или игнорирај ме. Фала на вниманието. Чао.
шо бе, a до вчера те немаше да пишеш кој имаше најмногу преставници (у полуфинале) а !? :D
Хахах.. Не дека е битно и во финале, и во полу и во четврт кој имал. :D И онака сега мадридистите(дел од нив) и каталонците(дел од нив) се обединети, после во септември следува она вистинското.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Сакам Шпанија да победе секако тоа, ама во италијанците се гледа поголема желба за истото, барем според мене. Како и да е VamoS :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Italija i da ne osvoij zasluzeno e tuka i im gi zatna muckite na site napateni pedercinja.Spanija e blag favorit, samo radi toj sreden red na Barsa i nivnoto dobro poznavanje, no ne mora da znaci, Prandelli e opasen lisec.FORZA ITALY

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Како што гледам и од анкетата 111 за Италија со 48 за Шпанија, мило ми е што и ние како форум се приклучивме кон ставот што го има целиот свет дека ни е скурчено од шпанциве и нивниот фудбал и сакаме ПРОМЕНИ!!!:D

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Како што гледам и од анкетата 111 за Италија со 48 за Шпанија, мило ми е што и ние како форум се приклучивме кон ставот што го има целиот свет дека ни е скурчено од шпанциве и нивниот фудбал и сакаме ПРОМЕНИ!!!:D
Долу диктатурата на Чави и Иниеста :LOL:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.376
Поени од реакции
5.468
Кој сака се кладиме дека Балотели пак ќе го реши натпреварот, ама после тоа ќе добие црвен при крајот на мечот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom