Кошаркарска репрезентација на Македонија

А

Анноун

Гостин
Ги газиме и на снимкава Грчиштава :sneaky: . Се зезам де . И пак ме мава возбуда, иако е снимка .

А на кој меч беше Eye-Contact-от Трпески-Ла Моника ? Мора некој да го сними тоа и на јутуб да го закачи делот кога сликовито објаснуваше Игорче што се десило. :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Иако е снимка гледам и не ми се верува. Чековски даде 3 тројки на натпревар...
Ги газиме и на снимкава Грчиштава :sneaky: . Се зезам де . И пак ме мава возбуда, иако е снимка .

А на кој меч беше Eye-Contact-от Трпески-Ла Моника ? Мора некој да го сними тоа и на јутуб да го закачи делот кога сликовито објаснуваше Игорче што се десило. :pos:
Мислам со Русија во последното коло во втората фаза од натпреварувањево

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Иако е снимка гледам и не ми се верува. Чековски даде 3 тројки на натпревар...

Мислам со Русија во последното коло во втората фаза од натпреварувањево
На четвртата му напраија фаул и шутираше 3 слободни:D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
gjorgi-chekovski.jpg

Моментот кога Чековски ја прославува третата тројка против Грција....PRICELESS :D
Јебига не можев да најдам таква слика на google ама оваа е- една слика милион зборови :D :D

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Рагаци да не даваат со Порторико? играат вечер во 2.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Порторико-Македонија прв дуел во 02 часот по полноќ по наше време, а 19 часот по локално време..најверојатно во истиот термин ќе се одигра и вториот меѓусебен дуел..не се знае сеуште дали ќе има директен пренос, барем на интернет, стрим да има..интересно ќе биде како македонските кошаркари ќе одиграат против Аројо, Џеј Џеј Бареа, Балкмен (кои имаат НБА искуство) и останатите од тимот..според некои информации се очекува во Сан Хуан, во арената Колисео, на овие два меча да присуствуваат околу 15.000 илјади гледачи...

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ако дознае некој, нека пише, барем да гледам нешто вечер, пошо не се спие.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Рагаци да не даваат со Порторико? играат вечер во 2.
утревечер.

Los partidos están programados para el miércoles 27 y jueves 28 de junio a las 8:00 p.m. en el Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot.

на тв нема да има, можно стрим само...

D

draft

Гостин
утревечер.

Los partidos están programados para el miércoles 27 y jueves 28 de junio a las 8:00 p.m. en el Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot.

на тв нема да има, можно стрим само...
Сеа на вести на Канал5 кажаа дека вечер играат. Исто пишува и на Сител.

Kajgana Shop

На врв Bottom