Што мислиш ти?Aбе..ова сега со Гејлада иде у живо или реприза е ...![]()
Незнам, испив 2 текили,шток и кригла пиво у град..ништо немислам..Што мислиш ти?![]()
Не ти држи газотНезнам, испив 2 текили,шток и кригла пиво у град..ништо немислам..![]()
Aбе ми држиНе ти држи газот![]()
Сега почна, 1-0 за нас.Aбе ми држидај бе кажете релузтат , почна јанза да ме јаде ..
Брат ја пијам а ти пијан.. 24-22 е резултат,втора четвртина.Сега почна, 1-0 за нас.
еее али некој знаеше дека ќе се здиви на една утакмица и го имаше на аватар уште од почетокот на првенството!Плус мислам дека прв пат Чековски толку беше сакан и фален...![]()
Се моли тој некој, мнооооооооогу добро и темелно да размисли кого ќе стави!? Може и пак него, м?еее али некој знаеше дека ќе се здиви на една утакмица и го имаше на аватар уште од почетокот на првенството!
![]()
Легни си бе ЦитроAбе реприза било од Литванија..Докузовски на клупа бе,цц
овие сител скроз одлепиле.
Еве го педерот,одма се пронајди у тоаA јас тебе легендо сакам да те прашам нешто затоа што многу го потеше за Гечевски.
Што имаш да кажеш за него после двете пријателски (ќе кажеш пријателски се, али и на пријателските се игра кошарка не се лази )?
Треба ли да зима и индивидуални тренинзи покрај редовните за да влезе во форма или не ?![]()