Кошаркарска репрезентација на Македонија

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
:pos::pos::pos:

Споменик за легендава!!

N

Nicky Santoro

Гостин
Абе да се пласираме ние на ОИ па ако сака нека сме во група со топ 4 фаворитите !
Што се однесува до мене, нека се пласираат па ако треба и со сите порази нека завршат нема проблем :)
Само мене ме мачи мислам Бо слабо ќе го изигра турниров така некако мисе врти низ :oops: глава

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
ебати и телевизии и радија и весници...ниту еден новинар нема да има на лице место во Каракас

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Екипо шо сте чудни...2012 е чудна година,МЗТ освои титула,Леброн прстен,Челзи-Лига на шампиони...здравје,АКО се пласираме на олимпијада зошто да не освоиме и ни некој златен медал? :)
A јас тебе легендо сакам да те прашам нешто затоа што многу го потеше за Гечевски.
Што имаш да кажеш за него после двете пријателски (ќе кажеш пријателски се, али и на пријателските се игра кошарка не се лази )?
Треба ли да зима и индивидуални тренинзи покрај редовните за да влезе во форма или не ? :pipi:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
на што поточно мислиш?
Ми се причини дека сите краци се еднакви, а не како што треба еден крак поголем, па еден помал. Ама дека не се гледа средниот дел од знамево затоа и така изгледа...:)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Ајде ете го и Бо :sneaky:
Гечевски си гази. Јас сум сигурен дека ако го имаме здрав за сите дуели во Литванија, ќе освоевме медал. Срцето на тимот.
Оваа шанса ако не ја искористиме никогаш нема екипно да одиме на олимпијада во било кој спорт!
Е сеа и ти никогаш? o_O

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Ајде ете го и Бо :sneaky:
Гечевски си гази. Јас сум сигурен дека ако го имаме здрав за сите дуели во Литванија, ќе освоевме медал. Срцето на тимот.
Оваа шанса ако не ја искористиме никогаш нема екипно да одиме на олимпијада во било кој спорт!
Да беше Гечевски многу поразлична ќе беше приказната со Русите за 3то место, па и со Шпанците. И на двете утакмици не отепаа со офанзивни скокови!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Немој случајно да ја пропуштите снимката со Грција, то мора да се гледа со коментар на Игорче...:cool:

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Немој случајно да ја пропуштите снимката со Грција, то мора да се гледа со коментар на Игорче...:cool:
Нервираат тајм аутите плус и реклами има на Шител.Да ти се смачи да гледаш.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ако не се лажам само таа утакмица ја коментираше Марјан Ников.....:(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во пресрет на квалификациите за ЛОИ2012,една позадина од мене:)
Се супер, само ако можеш да ја направиш во wide резолуција, за тие со такви монитори, ако не и вака е топ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom