katalonec5
Mes que un club
- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 121
Споменик за легендава!!
Сепак важно е да се учествува на ЛОИ без разлика на резултатитеИ да изгубиме и за трето место па да ги гледаме Америте само на телевизија
Само среди ги крациве од знамето позади и ќе биде одлично!Во пресрет на квалификациите за ЛОИ2012,една позадина од мене
на што поточно мислиш?Само среди ги крациве од знамето позади и ќе биде одлично!
A јас тебе легендо сакам да те прашам нешто затоа што многу го потеше за Гечевски.Екипо шо сте чудни...2012 е чудна година,МЗТ освои титула,Леброн прстен,Челзи-Лига на шампиони...здравје,АКО се пласираме на олимпијада зошто да не освоиме и ни некој златен медал?
Ми се причини дека сите краци се еднакви, а не како што треба еден крак поголем, па еден помал. Ама дека не се гледа средниот дел од знамево затоа и така изгледа...на што поточно мислиш?
Е сеа и ти никогаш?Ајде ете го и Бо
Гечевски си гази. Јас сум сигурен дека ако го имаме здрав за сите дуели во Литванија, ќе освоевме медал. Срцето на тимот.
Оваа шанса ако не ја искористиме никогаш нема екипно да одиме на олимпијада во било кој спорт!
Да беше Гечевски многу поразлична ќе беше приказната со Русите за 3то место, па и со Шпанците. И на двете утакмици не отепаа со офанзивни скокови!Ајде ете го и Бо
Гечевски си гази. Јас сум сигурен дека ако го имаме здрав за сите дуели во Литванија, ќе освоевме медал. Срцето на тимот.
Оваа шанса ако не ја искористиме никогаш нема екипно да одиме на олимпијада во било кој спорт!
Нервираат тајм аутите плус и реклами има на Шител.Да ти се смачи да гледаш.Немој случајно да ја пропуштите снимката со Грција, то мора да се гледа со коментар на Игорче...
кога е????Немој случајно да ја пропуштите снимката со Грција, то мора да се гледа со коментар на Игорче...
Ако не се лажам само таа утакмица ја коментираше Марјан Ников.....Немој случајно да ја пропуштите снимката со Грција, то мора да се гледа со коментар на Игорче...
Се супер, само ако можеш да ја направиш во wide резолуција, за тие со такви монитори, ако не и вака е топВо пресрет на квалификациите за ЛОИ2012,една позадина од мене