Нешто за тинејџерите и општо за тие без „мозок“...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Глеам тука не сте ги спомале и билдерите у градов. Тоа ко мода некоа стана секој шизик у Скопјево мора да иде у теретана. Мислам океј е да идеш, да вежбаш да сакаш у форма да си. Ама да идеш само за да се курчиш, па ко ќе им ги слушнам муабетите лее креатинче земав брат, ќе се боцнеш бе брат итн ми иде у пупак да се збрцам. А да не праиме муабет за оние што демек се билдери а им виснале цицки на кои многу женски можат да им позавидат :facepalm:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Да,ами на терен кога ке стапат навивачите кои одат само за да се курчат,на фејзбук објавуе чувството кога те бркаат џандарските копилиња а ги има бркано полиција само на гта..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Да,ами на терен кога ке стапат навивачите кои одат само за да се курчат,на фејзбук објавуе чувството кога те бркаат џандарските копилиња а ги има бркано полиција само на гта..
Не се пронаоѓам у постов ама осеќам дека е за мене наменето. Одма ќе ти дадам фб профил од мене ако сакаш па разгледај да видиш дали иам некоа слика на која позирам на трибина или статус за да се курчам за некоја фрка или слично. Иначе да и мене ме нервираат таквите "навивачи" што ги спомна у постот твој :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Не се пронаоѓам у постов ама осеќам дека е за мене наменето. Одма ќе ти дадам фб профил од мене ако сакаш па разгледај да видиш дали иам некоа слика на која позирам на трибина или статус за да се курчам за некоја фрка или слично. Иначе да и мене ме нервираат таквите "навивачи" што ги спомна у постот твој :)
Не не ни најмалце да те спомнувам тебе,ама можам барем у мојов град велес да ги забележам тие навивачи на секој чекор што им прават проблеми на големите и возрасни навивачи -.-

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Па ќе те тепа бе брат,што мислиш,ако му се пушташ на девојчето :D што друго да ти прави ? тоа по филмовите што го гледаш,ко у стил,дечко со мене е,а добро братче,извини,насмеани лица и си се тапшаат по рамо,е само филм :D

Шала на страна,така си е...многу се напалени демек фрки,тепање,навивачи,хулигани,а уствари ако не се 4+ повеќе од противникот,све е само на пцуење,курчење,и си се држат меѓу себе,ко у стил,немој брат остај го,има џандари,ќе го начекаме друг пат,и друг пат ќе го видиш сам,и ќе помине само со наведната глава...катастрофа.

И јас сум тие години,али се ложам скроз на нешто друго.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Интересна тема богами.Уопште не им придавам важност нека си тера свак своју работу.Ама еве лично ја сам од град надалеко прочуен по пуно работе.Има неколко прилично гадни - људи не те познавав а знаев све за тебе.Ни чуле ни виделе оговарав те до максимум.Навикна се искрено.Тој га правив људи без свој живот и тој никад нема да се смени.
Од овј аспект...сви су у фазон свака мајка дома билдера чува.Опасно теретана свак д'н креатинче ово оно и нешто најсељачко на свет слика ја пред огледало и мои мускули.Дај молим те.Да не беше годишно време лето 10 човека немаше да има у теретану!!!Свршуев малолетничке на такви ствари знаев они што пали.Турбофолкерски ѕвезде си ги напунив локали.Мора нонстоп да кажуеш дека ти е досадно и да објавуеш статуси од тип ''седи не ме знаеш,легни ке ме запознаеш" -.-
Сви улегнале у некој лош филм мислив овој е Београд.Ти мислиш мала она седмо одделение.Облекла 15ку штиклу мини да се наведне недај Боже.Ама она тој и сака.Не ти треба некој преголем труд да ги смуваш.Врло је једноставно.
Дечко ву мора да има мотор или да е навивач билдер да се осеќа сељанка како што треба.
Да разграничу.Селанец е географски поим за човека кој си живи у село.Сељак е состојба на културу т.е. состојба нисам свесан своје несвести..Сви се наводно много сакав и много дружив а ни сами не знаев колко се оговарав.

Од другу страну има фини људи.Под фини мислу људи кои си терав своју работу.Искачав,шетав,спортуев не мислејќи за туѓо мислење.Имамо активну трибину све подобру и подобру.Чистив се некои работе од Куманово.Има људи музичари,на пример атлетичари кои високо су рангирани у државу.Људи сс добар укус за музику,уметност.Људи кои си живив и немав притисак не ги интересира што други мислив.Само такој и можеш да опстанеш и да си среќан с'с свои људи.

W

Werther

Гостин
Ја имав еден другар во основно и кога ке излезевме ако се вратеше и 5 мин. после 12 часот јадеше ќотек ненормален,а сега почнал со ФБ шемата како пие,се прибира во 5,врти женски околу мал прст итн. е тоа ви е,пола денес вакви се,море кој пола 80%.И мн. е актуелно да си тепач немате претстава колку е важно тоа...

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Абе зависи каде како ............ еве конкретно во град кога ќе поминеш на некои места ќе приметиш 90% едноличност у смисол исти ку*ац ти се и машки и женски, се е извештачено ........... и тие и тие се влезени у некој фазон у некој филм ......... машките глумат дека се некои јаки фраери, шизици, мафијаши(ванаби Чика Куревци), со ланци, со тесни маици, напумпани, тетовирани... со еден збор глумат снобови или пак се фалат со тоа што се деца на снобови, женските пак фураат некој нивен филм, како што кажа еден член претходно идат по 5-6 другарки и се замишљаат... ако и кажеш на некоја(позната) здраво, ќе се скинат од смеење сите демек види го сељаков(баш убаво си опишал членот) ............ а истите тие девојки(поголемиот дел од нив)дома јадат ајвар, мајка и по цел ден меси лебови и лупи кромиди, а татко и копа на нива или виси на некое скеле на хх кат ............ исто и машките(фурашите) во град се прават најјаки, а да ги видиш по дома или кај нив у маало на луѓе не личат, а камо ли на некои јаки фраери ............ општо земено грото од младинава е еднолична и извештачена, ретко со кого можеш да направиш онака асален, реален, што би се рекло домаќински муабет ......... за наука, за работа, општо за животот... сите зборат само за некакви малоумни и небитни настани т.е. само оговаранции ........ кој со кого се степал, кој кога и за што завршил во станица, кој која скинал/е*ел, кои каде се дупеле, таа со кои се одела, онаа каква била и што правела, оној каде живеел и на што личел, што и колку испиле вчера и сл. тотално небитни и неинтелектуални муабети !
ОК е да бидеш либерте ............ ама грото од младинава е претерано кафанска .......... кафич, диско, диско, кафич, љокање и тоа е се ............ зарем само тие работи се во животот, каде се сите останати работи, зашто баш најнегативните работи ги прифаќаат повеќето младинци(и машки и женски) ........ дрога, алкохол, претерано скитање и курчење, општа незаинтересираност, насилство, коцкарство и сл.

?

..........

Гостин
Одете во природа, медитирајте пушете марихуана, оставете ги тие нека се килават по теретани нека се ебат со питбули, нека се тепат мегусебе, едноставно медитирајте науете една добра тактика на игнорирање на секакви идиоти и нелуге, како да не постојат, наместо нив гледам камења, дрва и др..

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Одете во природа, медитирајте пушете марихуана, оставете ги тие нека се килават по теретани нека се ебат со питбули, нека се тепат мегусебе, едноставно медитирајте науете една добра тактика на игнорирање на секакви идиоти и нелуге, како да не постојат, наместо нив гледам камења, дрва и др..

Полошо,неможеше.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Као сите ние шо одеме да вежбаме сме сељаци .. nice one ..

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Шетањето во природа е ите-како потребно и смирува, релаксира... за разлика од градското ’’фраерисување‘‘ кое е без врска .......... не дека човек нетреба да прошета чат-пат низ град, ама нонстоп не би рекол, потребен е и одмор во природа ......... јас живеам на периферија од СК така да можам да одам и во град(блиску ми е), а можам и во природа(блиску ми е) ........ кога си во сред град во метеж бараш природа и спокој, а кога ќе отидеш во природа па бараш луѓе/цивилизација ........ значи се со мерка и тоа и тоа, се си треба ........ ама да се фурам низ град никогаш !

Kajgana Shop

На врв Bottom