И јас еден,морам..незнам како да го наречам..нека биде-
Тип,којшто погрешно го сфатил советот-треба да се вежба со голема килажа
е овој тип во теретаната,е се,што ви е потребно.Буквално се ! алфа мажјак,врискач,советувач,тренер...прави вежби со екстремни килажи,а не ги изведува ни половина точно.На рамо дига 70 кила,по 3 пати,а шипката не ја симиња ни до глава,камоли до брада.Секогаш,додека вежба се дере,и кога ќе заврши,станува со врисок-"ауу" глас изваден од петици,за да се знае кој е кој во теретана.Обично после врисокот,следува прашање до спаринг-парнерот-"брат,ми помагаше"? секако,одговорот е-не брат,малце онака..и тука,мења фаца и се радува како детенце.Кога вежба со еднорачни,посебно рамо,тоа не го прави како сите нормални-со 10,15,17 кила...тој иде на 25 кила.Додека ја прави вежбата,едвај ги дига рацете,си помага со стапалата,колкот,вратот му е искривен,нормално и кичмата.Обично дели совети,најмногу на почетниците,во стил-" брат не се брукај,со 5ки ќе вежбаш,немој ебате,не се брукај,срамота е".Кога ќе заврши со вежбање,во пресоблекувална се гледа 20 минути,се врти,се стега,ги замара сите во стил-"иам грб,а брат ? добар сум нели ? широк сум у рамења,така ? " а уствари,нема ништо на него.Буквално,ништо.