S
Stef Bachatero
Гостин
Се ме боли после тебе работава.
ЛоЛ
ЛоЛ
fleks avtokomanda?Еден старец доаѓа во теретана и стално рика кога крева било колкава килажа, и оди онака мафијашки раширено, а не дека е набилдан нешто, има стомак голем, прави некои си опасни фаци се замишља газда дека е у теретаната
како погоди, даfleks avtokomanda?
hahaha kako da ne pogodamкако погоди, да
ѕвер е стариотhahaha kako da ne pogodam
koa ke doe denot mi se pravi otsto e smesen XD
Истото важи и за тие шо вежбат со фармерки. Сељаци еј!Во теретаниве треба да се забрани влез за кремот.....незнам кој е филмот али денес еден заслужуваше со шипката по глава да го плеснам....во теретана се влегува да се вежба, а не да се прави муабет со женските, со скапи парфеми и направена фризура упм....2 часа ми се плеткаше идиотот пред мене на секоја справа со паузи од 10 минути да сум газда на теретаната онакви нема да влезат па ако сака на премиерот синови да се.
абе денес ме нанервираа едни упм нека се носат, дошол во теретаната извадил ајфонот да внимавам и на него и качен на справата, фризурата направена, со пако рабане намирисан, се мота на справата пола саат и повеќе муабет прави и тој и другар му, тежини наместено колку за жена....абе или нека вежба или нека се гони за женски фаќање се знае каде.Истото важи и за тие шо вежбат со фармерки. Сељаци еј!
Истото важи и за тие шо вежбат со фармерки. Сељаци еј!
Мене највише што може да ме иритира се дечките што после вежбање цела пресоблекувална у теретаната ќе ја наполнат со дезодоранс.
Мирисот на евтин дезодоранс и целоднена кондензирана пот у неизлуфтирана теретана е добитна комбинација