Gym Idiots

• Креатор на темата Orion.
  • Време на започнување
O

Orion.

Гостин
Ова е местото каде што ќе ги споделуваме нашите маки:) Во секоја теретана ги има, по правило страшно иритираат а по исклучок се смешни. Ќе се обидам да направам моја категоризација а вие слободно додавајте и споделувајте ваши искуства, смешни или иритирачки ситуации:)

1. Врискачот
- Мојот омилен. Без разлика дали дечкото крева поголема тежина или 5 кг на скотова, он секогаш мора да се вреска! Овој дечко се дере дури и кога се загрева

2. Персонален тренер Wannabe
- Исто доста иритантен вид:)
Он е алфа и омега, он знае све! Требало 4 серии по 10, 5 серии се многу, 3 се малце. Кога вежбаш чучеви, мора да се спушташ скроз до доле, на вратило не се креваш правилно а он со задоволство ќе ти покаже како е правилното зашто нели он е тренерот:) И да вежбаш во најдобра форма, он е секогаш тука за критика...

3. Миризливите
- Момциве се закон. Особено се истакнуваат во летниот период. Ги осеќаш дека се во теретаната уште од соблекувалната и во себе си шепотиш ,,тука се,,:eek:
Овој тип на вежбачи се многу опасен по здравјето на другите вежбачи особено ако ти се стаат у близина. Се тушираат само за Велигден затоа што во црква требало да се иде чист

4. Флертувачот/Манијакот
- Овој дечко е во дискотека, он не е во теретана. Неговите жртви се девојките и сочувствувам со нив. Типот доаѓа во теретана, се пресоблекува и веднаш им се нафрла на кутрите девојки. Најчесто го игнорираат но овој тип на вежбач е упорен до неба!! Негова мисија е да им се пушти на сите девојки што тој ден ја имале таа среќа да делат теретана со него.

5. Бенч пресс - ор
- Неговиот сплит систем е следниов:
Понеделник - Гради
Вторник - Гради
Среда - Бицепс
Четврток - Одмор
Петок - Гради
Секогаш е лоциран во близина на Бенч пресот

6. 20 кила со се кревет, Мистер Олимпиа
Направил какво такво тело но он смета дека е Мистер Олимпиа
Овој тип на вежбач можете да го препознаете по карактеристичниот од. Дечкото се шета низ теретаната како петел. Рацете секогаш ги држи широко за да му се видат латимусите.

:eek:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
овоа ми е познато од некаде :D Го преведе или сам го пишуваше ?

O

Orion.

Гостин
Сам го напишав целокупниот текст а категориите ги позајмив од Bodybuilding.com:)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
7.Зјапач.
Личност што кога вежбаш на било која справа те гледа преку огледалото во очи,и ти иде да станеш и да го удриш со некој тег поглава -.-

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Од се во видеово највеќе ми се допадна "Don't be THAT guy" Дебили :facepalm:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Затоа си стануваш во 8.30 доручкуваш, ставаш ранецот на грб и во 9.30 си во теретана, до 11 најкасно завршуваш и си идеш дома.А филмаџиите и позерите, доаѓаат покасно :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Затоа си стануваш во 8.30 доручкуваш, ставаш ранецот на грб и во 9.30 си во теретана, до 11 најкасно завршуваш и си идеш дома.А филмаџиите и позерите, доаѓаат покасно :)
А ако теретаната ти отвара од 12,шо праиме ?:)

П

Паган-др

Гостин
Најбољи момент, тип у теретана иде од крај до крај и само соли памет, зашто вака, зашто онака, немој вака, немој онака. На крај на тренинг, излагам, доле пред теретана има едно 7-8 сендвичари и го глеаш типот со хамбургер пун мајонез.

Now that's the spirit. :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Најаки се оние,што сакаат да дигаат голема килажа,а не ја прават ни 70% точна вежбата,+ се клатат целите(доколку се еднорачни) а со дворачен се ко у стил-брат не ми помагаш озбилно ? а ти си извежбал бицепс дур си му помагал...е тие се најаки.

O

Orion.

Гостин
Најаки се оние,што сакаат да дигаат голема килажа,а не ја прават ни 70% точна вежбата,+ се клатат целите(доколку се еднорачни) а со дворачен се ко у стил-брат не ми помагаш озбилно ? а ти си извежбал бицепс дур си му помагал...е тие се најаки.
:)

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
Или типците (обично 40+) што доаѓаат да си направаат муабет и да им пројде време , а не да вежбаат. А нормално неможе сам со себе да прави муабет па ги замара останатите -.-

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Еднаш еден избилдан тип за малку ке ме скорнеше од велосипедот во теретанта а не дека му требаше, не сум имал сало, не било убаво да се прави било какво кардио кога си околу 60 кила а по незнам кој пат му реков Не сум билдер тука сум пошто времето не го бива а рекративно трчам(возам велосипед ):ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom