Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230
R

Rigel Kent

Гостин
Шпанија и Италија од оваа група а од другата сакам да одат Англија и Франција. Тоа би биле ФЕНОМЕНАЛНИ дуели :vozbud:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не беше офсајд????
Мене ми се чини дека беше.
Не беше.

Браво Хрватска ! :cuc:
Нека гледат нашите „фудбалери“ како се игра со желба и срце за националниот дрес!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Можеби најтапа меч на ова еуро.

Хрватска добро се држеше,можеа и да ја елиминираат Шпанија ама тоа е тоа.Се знаеше дека ваков ќе биде расплетот на оваа група.

Шпанија ја отупе што ја отупе,ама ни коцкастите не беа нешто поконкретни,требаа да бидат порискантни во нападот.

Како и да е,ќе навивам за тимовите од Д групата да ги исплескаат и шпанците и италијанците.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Не ми се верува каков хејт јаде шпанија, дури повеќе и од грција...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Им посакувам одма да испаднат во 1/4 финале против Франција/Англија.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ајде тебе ќе те пуштиме да ги советуваш , тие незнаат како ти знаеш
П.С Штеди ги идеите не ги издавај тука ќе ти ги искористат :D
И виде дека така продолжија баш точно како што кажав?Што ме нервираат вака типци по форум што си немаат појма од фудбал.

Ви реков дека вака ќе се продолжи до крај.Јеби га, Шпанија 1 грешка, Хрватска 1........Шпанците својата ја реализираа.
Сепак секоја чест за дечките храбро изиграа,од никој освен Италија првото полувреме не беа надиграни и тоа е тоа.Како и да е покажаа одлична игра без никаков комплекс и страв се спротиставија на Шпанија.
Тактички перфектно,направија неколку опасни ситуации од контра,особено шансата на Ракитиќ,али ете не било пишано.

Ај за одмазда има мамата мамина у ракомет да им ја расплачеме на ОИ :D

D

draft

Гостин
Дворфовиве ми ја убиваат желбата да гледам фудбал. :(

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Како можеше да не досуди чист пенал за Хрвстска не ми е јасно.Па поочигледен пенал во обид за шут,здравје.

Ракитич го имаше мечот на глава и ја прокоцка шансата.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Хрватска без разлика што не избори пласман во 1/4 финале, не се посрамоти со прикажаната игра.
Океј за Шпанија, знам дека играат таков фудбал со посед на топка 80% , ама не ме воодушевија ни најмалце. Ќе ги видиме во 1/4 финалето.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
За Шпанија сум ама откако го дадоа голот како Хрват да сум се надевав да израмнат Хрватите. Браво.

R

Rigel Kent

Гостин
Шпанија играше вака за да и даде шанса на Хрватска да постигне гол а тие да изедначат, но штом видоа дека не ги бива Хрватите си го решија натпреварот сепак важно им е прво место во група.
На нареден натпревар Шпанија има да го ЗГАЗИ противникот.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.815
Поени од реакции
5.603
и Барселона ќе игра ваков гнасен, пимплачки, досаден фудбал со безброј додавања без никаква цел да го немаат Меси.. таа е единствената разлика меѓу Шпанија и Барселона.. и како може бе да го пушта Негредо пред Љоренте ? ? ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Жал ми е за Хрватите ама требаше да си ја тепаат Италија!!

И да, да играа против Италија ќе јадевте ја наместија, вака тепаа ама пак нешто не ви чини. Анти-фудбал јајца, можете само в гз да си го напикате и ништо друго. Ги чекаме Енглезите сега, да ги видам како ќе стигнат до голот, знаејќи дека само со центар шут можат од 45 м.:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom