Фан Клуб: Вардар

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Просечен играч, но што е поважно гол-играч. Дава добар број на голови (бар досега одличен беше во Силекс), и реално солидно засилување. Може ова немаше да го кажам пошто еднаш реков дека би било неамбициозно од наша страна да се засилуваме со играч од негов тип, ама како што кажа Дим4е ова сигурно значи дека Маневски нема да дојде, што е одлична вест :D
Значи Јове во нападот заедно со некое големо засилување од странство како замена за Фичо (бар јас така се надевам) и Темелков на клупа :D Ќе дрма Темелков во домашното првенство не се секирајте :icon_mrgr:
Плус дечко и е на една колешка, мора да го фалам :icon_lol:
Ќе добиеме повеќе симпатизери во Источна Македонија :icon_mrgr:
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 17:24 ---
http://www.supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=10000:spanec-vo-vardar&catid=54:vesti&Itemid=95
Еве нешто и за овој Хименез. Шпанец во нашево првенство, ќе биде интересно ако е вистина :)
Според истиов извор, и некојси Ефоса Она бил на подготовки кај нас...
http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=10004:efosa-ona-go-zasiluva-vardar-&catid=54:vesti&Itemid=95
Е сега овие од суперспорт се малце аматери па ништо чудно да е шпекулација, мада блиски луѓе се на Минчо па може дознале некоја информација од луѓето кои се вртат во Металург...

Деновиве се очекува последниот одговор од Деспотовски и Тодоровски.
Суперспорт тешко дека се блиски луѓе до Минчо :D Последно што знаеме е дека е на Панче Малдини сајтот(оној фанот на Милан, го знаат повеќето) и дури и Спасов(од Интер фан клубот) пишува за сајтов, види им ти сеа релевантност.

Битно е да дојдат играчи, зашто не ми се допаѓаше играта на последните натпревари, но од друга страна изгледа ќе се менува формацијата што исто така не ми се допаѓа.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Темелков од Силекс е добар играч,секад коа ке видев на резултати за Силекс кој дал гол,него го пишуваше:).Мислам дека може да се покаже,за во нашава лига е супер засилување според мене,е сеа за европските настапи ке видиме.А за овие Хименез и двацата нигеријци никој не ги знае,али ајде да видмие времето што ке покаже,битно управата се труди и носи засилувања:)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Темелков има 8 голови дадено оваа сезона за Силекс.Ангел Нацев е прв на листата и има дадено 13 голови оваа сезона.Релативно млад играч има само 22 години..

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Мене највеќе од сите тие ми прави кеиф тоа момчето од Гана.. Асамоа(Ќе да беше)
Некако ми ветува дечкото дека ќе биде прв стрелец во Мкд ако не се повреди / слеш / ако не влезе во ноќен живот да брка ку*ви место да глеа за фудбал секој ден :icon_lol:
За него нема сеуште никаква официјална потврда. Се е базирано на шпекулации.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
За него нема сеуште никаква официјална потврда. Се е базирано на шпекулации.
Во ред, ајде само кажи ми ако сакаш кога се игра прва контролна... и колкумина за сега се купени?
Зашто без тие што се продадени (или ќе си одат ) малку ми е ризик за успехот до каде ќе го тера тимов...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Суперспорт тешко дека се блиски луѓе до Минчо :D Последно што знаеме е дека е на Панче Малдини сајтот(оној фанот на Милан, го знаат повеќето) и дури и Спасов(од Интер фан клубот) пишува за сајтов, види им ти сеа релевантност.

Битно е да дојдат играчи, зашто не ми се допаѓаше играта на последните натпревари, но од друга страна изгледа ќе се менува формацијата што исто така не ми се допаѓа.
Абе ова не се измислици пошо преземени им се вестите од Спортско радио ,а знамеме па дека тој како се викаше од спортско радио ги води фб страната и веб странта на Вардар .

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Абе ова не се измислици пошо преземени им се вестите од Спортско радио ,а знамеме па дека тој како се викаше од спортско радио ги води фб страната и веб странта на Вардар .
Добро, не зборам за пренесени вести што ги слушнале од други места, ако имаат они „информација“ да знаете кој ја измислува :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Во ред, ајде само кажи ми ако сакаш кога се игра прва контролна... и колкумина за сега се купени?
Зашто без тие што се продадени (или ќе си одат ) малку ми е ризик за успехот до каде ќе го тера тимов...
Првата контрола ќе биде најверојатно против Фк Зета од Црна Гора не знам точно датум. Купени за сега се само двјаца Ѓоргиев и Темлков ,на проба се двајцата нигерици и шпанецот, а се чека одговор уште од Маневски, Деспотовски и Баже Тодоровски.
Еве да ги спомна и кој си отидоа Лико,Ивановски, Тони Вељановски, Огбона

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Еве слика од Шпанецот што е на проба во Вардар http://www.lapreferente.com/index.php?IDjugador=16062

Стандарден играч во Леида (трета шпанска лига) 30 настапи, 22 стартер, 4 голови. Игра средина.

Нигериецот играл до сега во Албанија. Одбрана. Сакале и да го земат за репрезентација на Албанија да игра...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Овој Шпанецот е средњак. Не знам кој ги прелажал дека е напаѓач. А со средњаци сме пуни до врв. Не знам што би барал и тој. Подитно ни требаат офанзивни крила и истурени напаѓаќи. Таму сме, и слабо покриени, и со незадоволувачки квалитет. Со исклучок на новоангажираниот Ѓоргиев, се друго е боранија.
Со Зета Голубовци на 30 јуни на Златибор.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Овој Шпанецот е средњак. Не знам кој ги прелажал дека е напаѓач. А со средњаци сме пуни до врв. Не знам што би барал и тој. Подитно ни требаат офанзивни крила и истурени напаѓаќи. Таму сме, и слабо покриени, и со незадоволувачки квалитет. Со исклучок на новоангажираниот Ѓоргиев, се друго е боранија.

Со Зета Голубовци на 30 јуни на Златибор.
Не е типичен средњак, десно крило е Шпанецов.
http://www.lapreferente.com/index.php?comp=2430&IDequipo=4039&ccaa=9
Овие виделе на soccerway дека е напаѓач, пошто таму го пишува така, дека знаат и офанзивните крила да ги вбројат во напаѓачи. Тука сме тенки, освен Петров немаме никој друг, така да може добро ќе се покаже Шпанецов. Само нека е брз и нека нафрла добро :icon_mrgr:

ЕДИТ: Сепак сум гледал кај погрешен играч, кај Жорге Хименез, а не кај Давид Хименез.

Епа ондак незнам што е финтава што купуваат средњаци, а плус и Деспотовски го бараат.
Што ќе правиме со Оса, Ранѓеловиќ, Стјепановиќ, Деспотовски и Шпанецов, а немаме крила? :facepalm:
Се мислам дека Оса ќе си отиде летово :confused:
Или па Пеѓа не е доволно подготвен за квалификацииве?

ЕДИТ 2: Абе уствари Жорге Хименез сме го барале:pos:
Занемарете го првиот едит :D

Епа некој има грешка, според soccerway има 29 настапи и 4 гола сезонава, а според овој другиов линк има 0 голови, а на истиот линк па тој Давид Хименез има 4 гола ...:pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Овие виделе на soccerway дека е напаѓач, пошто таму го пишува така, дека знаат и офанзивните крила да ги вбројат во напаѓачи. Тука сме тенки, освен Петров немаме никој друг, така да може добро ќе се покаже Шпанецов. Само нека е брз и нека нафрла добро :icon_mrgr:

ЕДИТ: Сепак сум гледал кај погрешен играч, кај Жорге Хименез, а не кај Давид Хименез.

Епа ондак незнам што е финтава што купуваат средњаци, а плус и Деспотовски го бараат.
Што ќе правиме со Оса, Ранѓеловиќ, Стјепановиќ, Деспотовски и Шпанецов, а немаме крила? :facepalm:

Епа некој има грешка, според soccerway има 29 настапи и 4 гола сезонава, а според овој другиов линк има 0 голови, а на истиот линк па тој Давид Хименез има 4 гола ...:pos:
На подготовките од денес на тимот се приклучија и нигерискиот лев бек Абрахам Алеченву, како и шпанскиот фудбалер од нападот, кој доаѓа од редовите на третолигашот Леида, 27-годишниот Жорге Хименез.

Ова е од фејсбук страната на Вардар, така да изгледа е напаѓач.

А пишаа дека и Деспотовски денеска потпишал за нас, изгледа ќе се менува формацијата.

ЕДит: Сепак е играч од средината али изгледа можел да игра и десно крило.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087

Епа може овој е кај нас ,а овие да утнале нешо во информациите :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Ја мислам сепак дека Шпанецов е десно крило, ама поофанзивно. И Ѓеоргиев го пишаа како напаѓач, па не е класичен туку игра од лева страна ама поистурено...
За Нигериецов сум сто посто сигурен дека ќе потпише за нас. Сигурно е профил на Амбурет претпоставувам. А и Амбурет се влечеше по Албанскава лига и мислам дека немаше успеси како овој, па може овој е дури и подобар :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom