- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.012
- Поени од реакции
- 15.648
Стефан Ристевски моментално е без договор и е во Скопје. Ако не е исконтактиран обавезно нека се проба ништо не губиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj Стефан Ристовски, од Парма?Стефан Ристевски моментално е без договор и е во Скопје. Ако не е исконтактиран обавезно нека се проба ништо не губиме.
Не од Цеље.Најверојатно.Koj Стефан Ристовски, од Парма?
Абе каков Стефан Ристовски. Не си праи филмови за џабе. Како прво не верувам дека е без договор зашо има најави дека Парма планира да го позајми во клуб од Серија Б, а како второ не ти се враќа тој во Македонија.Стефан Ристевски моментално е без договор и е во Скопје. Ако не е исконтактиран обавезно нека се проба ништо не губиме.
Сигурно има договор со Парма, ете планираат и да го позајмуваат...од парма
Не заебавај брат кој добар центаршут. Од 50 центаршутеви 1 и мене ќе ми се погоди да го наместам на главата на Фичо за гол да даде.... Ја мислам дека мора и десен бек да земеме, Мичка сите утакмици ги изигра лани.Добро е, почнаа официјалните претставувања и тоа на позиции на кои бевме тенки. Десен бек не ни е потребен, мене многу ми се допаѓа Милан, има добар центаршут.
Нема врска тоа, не се 50, и не кажав заради головите на Фичо, туку и дека ептен ме потсеќа на еден играч само не го кажувам кој е ќе ми се смеетеНе заебавај брат кој добар центаршут. Од 50 центаршутеви 1 и мене ќе ми се погоди да го наместам на главата на Фичо за гол да даде.... Ја мислам дека мора и десен бек да земеме, Мичка сите утакмици ги изигра лани.
Е де де не се срамувајНема врска тоа, не се 50, и не кажав заради головите на Фичо, туку и дека ептен ме потсеќа на еден играч само не го кажувам кој е ќе ми се смеете![]()