Фан Клуб: Вардар

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
mnogu pari ste napraele be.

alkaaolid, pivara, evn i dr.

a kolku se investirase ? i koj se igracite sto ke ve zasiluvat za CH. L ?
Инвестирано е само од ПУИГ и од градот Скопје......ЕВН ќе градат помошни терени и тоа е тоа засега од се најавено.Овие другиве се јаки фирми кои би можеле да фрлат некој денар.....
Играчи ќе видиме,само тој од Турново сега за сега.Ивановски,Лико и Огбона си одат.....првиот е незаменлив,но за вторите двајца може да се најде замени.На проба се неколку играчи од Нигерија и Гана мислам....
Како и да е костурот на тимот останува.
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 23:13 ---
Кореографија искористена и фрлена во ѓубре е.......
Повеќе е срамота за нив што се фалат со вакви глупости.

Член од
13 септември 2009
Мислења
561
Поени од реакции
434
Инвестирано е само од ПУИГ и од градот Скопје......ЕВН ќе градат помошни терени и тоа е тоа засега од се најавено.Овие другиве се јаки фирми кои би можеле да фрлат некој денар.....
Играчи ќе видиме,само тој од Турново сега за сега.Ивановски,Лико и Огбона си одат.....првиот е незаменлив,но за вторите двајца може да се најде замени.На проба се неколку играчи од Нигерија и Гана мислам....
Како и да е костурот на тимот останува.
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 23:13 ---

Кореографија искористена и фрлена во ѓубре е.......
Повеќе е срамота за нив што се фалат со вакви глупости.
Па зошто не ја запалат бе.......:tapp::tapp:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Па зошто не ја запалат бе.......:tapp::tapp:
Значи види колкаво е тоа.......го кренавме над нас висеше тоа и го спуштивме и остана на земја.После тоа се тоа е фрлено во ѓубре.......тоа што овие копале по контејнери за да земат искористена кореографија свака им част.......:tapp:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
:pos::tapp::pos::tapp::pos::tapp::pos::tapp:
Прво првите две ние само ги спомнавме како можни спонзори ,третата Евн ќе ги гради двете помошни игралишта позади источната трибина, а досега е дојден само Ѓорѓиев останатите засилувања ги чекаме од утре затоа што од утре се почнува со по два тренинга на ден
whats so funny ?

poentata mi bese da ne go jadete i vie kako nie. Prvata sezona od shampionska titula mnogu pari cekavme mnogu investiranje i na kraj nisto. gi izgubevme i tie sto gi imame. Za toa ne veruejte na muabeti, praete pritisok vrz upravata na klubot da ne se kradi.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
whats so funny ?

poentata mi bese da ne go jadete i vie kako nie. Prvata sezona od shampionska titula mnogu pari cekavme mnogu investiranje i na kraj nisto. gi izgubevme i tie sto gi imame. Za toa ne veruejte na muabeti, praete pritisok vrz upravata na klubot da ne se kradi.
Епа сега за сега овие си ја вршат работата чесно според мене ,може не е перфектно ама се трудат луѓето и полека полека ќе се средат работите на сите полиња.
Инаку талентот на Брегланица Дарко Стојанов место во Левски завршил во Локомотив Пловдив на проба ,е сега и од таму ако го вратат Вардар не треба да го купи таков играч не ни треба.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Кој е дечково, добар ли е?
Просечен играч, но што е поважно гол-играч. Дава добар број на голови (бар досега одличен беше во Силекс), и реално солидно засилување. Може ова немаше да го кажам пошто еднаш реков дека би било неамбициозно од наша страна да се засилуваме со играч од негов тип, ама како што кажа Дим4е ова сигурно значи дека Маневски нема да дојде, што е одлична вест :D
Значи Јове во нападот заедно со некое големо засилување од странство како замена за Фичо (бар јас така се надевам) и Темелков на клупа :D Ќе дрма Темелков во домашното првенство не се секирајте :icon_mrgr:
Плус дечко и е на една колешка, мора да го фалам :icon_lol:
Ќе добиеме повеќе симпатизери во Источна Македонија :icon_mrgr:
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 17:24 ---
http://www.supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=10000:spanec-vo-vardar&catid=54:vesti&Itemid=95
Еве нешто и за овој Хименез. Шпанец во нашево првенство, ќе биде интересно ако е вистина :)
Според истиов извор, и некојси Ефоса Она бил на подготовки кај нас...
http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=10004:efosa-ona-go-zasiluva-vardar-&catid=54:vesti&Itemid=95
Е сега овие од суперспорт се малце аматери па ништо чудно да е шпекулација, мада блиски луѓе се на Минчо па може дознале некоја информација од луѓето кои се вртат во Металург...

Деновиве се очекува последниот одговор од Деспотовски и Тодоровски.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Просечен играч, но што е поважно гол-играч. Дава добар број на голови (бар досега одличен беше во Силекс), и реално солидно засилување. Може ова немаше да го кажам пошто еднаш реков дека би било неамбициозно од наша страна да се засилуваме со играч од негов тип, ама како што кажа Дим4е ова сигурно значи дека Маневски нема да дојде, што е одлична вест :D
Значи Јове во нападот заедно со некое големо засилување од странство како замена за Фичо (бар јас така се надевам) и Темелков на клупа :D Ќе дрма Темелков во домашното првенство не се секирајте :icon_mrgr:
Плус дечко и е на една колешка, мора да го фалам :icon_lol:
Ќе добиеме повеќе симпатизери во Источна Македонија :icon_mrgr:
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 17:24 ---
http://www.supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=10000:spanec-vo-vardar&catid=54:vesti&Itemid=95
Еве нешто и за овој Хименез. Шпанец во нашево првенство, ќе биде интересно ако е вистина :)
Според истиов извор, и некојси Ефоса Она бил на подготовки кај нас...
http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=10004:efosa-ona-go-zasiluva-vardar-&catid=54:vesti&Itemid=95
Е сега овие од суперспорт се малце аматери па ништо чудно да е шпекулација, мада блиски луѓе се на Минчо па може дознале некоја информација од луѓето кои се вртат во Металург...

Деновиве се очекува последниот одговор од Деспотовски и Тодоровски.
Овој Хименез најверојатно е десно крило ,може да се погоди инаку кај овие што игра ви минатот и тоа не така далеку бил член Мате Билич ,а исто така во 99 год за нив играл Тамудо легендата на Еспањол.
За овој Она веста ја преземале од спортско радио што значи дека не се шпекулации.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.114
кој знае кој играчи се овие :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
кој знае кој играчи се овие :)
Го прашав еден Нигериец од форумот на Депортиво дали слушнал за тие Нигеријците што ни се на проба, не ме ни удостои со осдговор, што значи срам му било и да каже дека прв пат слуша за нив :LOL:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не мора уопште да значи дека ако сме го потпишале Темелков, се откажуваме Маневски. Едниот е средњак, а вториот игра повеќе како напаѓач. За Темелков стојам на зборот дека може да ни се најде како џокер од клупа, односно од позадина. Верувам дека и тоа е планот со него. Инаку прочита дека и она крилото Дејан Блажевски што играше по Грчка е слободен агент и планира да се врати во Македонија, па не би било лошо да го потпишеме. Прилично солиден впечаток ми има оставено додека играше во нашево првенство.
Го прашав еден Нигериец од форумот на Депортиво дали слушнал за тие Нигеријците што ни се на проба, не ме ни удостои со осдговор, што значи срам му било и да каже дека прв пат слуша за нив :LOL:
Ех, па ти шо сакаш. Милион играчи има од Нигерија што играат во Европа. Таман работа да ги знае сите. Левиот бек што доаѓа од Албанија може да ни биде од корист според мое мислење.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ех, па ти шо сакаш. Милион играчи има од Нигерија што играат во Европа. Таман работа да ги знае сите. Левиот бек што доаѓа од Албанија може да ни биде од корист според мое мислење.
Мене највеќе од сите тие ми прави кеиф тоа момчето од Гана.. Асамоа(Ќе да беше)
Некако ми ветува дечкото дека ќе биде прв стрелец во Мкд ако не се повреди / слеш / ако не влезе во ноќен живот да брка ку*ви место да глеа за фудбал секој ден :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom