Евро 2012 - група Д (Англија и Франција во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    158

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.740
Поени од реакции
12.057
Еј еј полека,не продавај бардина и ти ко овие Схпанциве, мн. курчење ко нив не е на арно :icon_mrgr:
Мада до сеа не се нешто убедливи англичаниве но сепак.... не ги отпишувај!
Сакам пак на Германија да налетаат потака ( можно е во 1/2 финале? ) и петарда да примат :pos: Мада од друга страна сакам Хоџо да освои титула. Која комедија ќе биди

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Му го спаси Волкот газот на Хоџсон. :)

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Изгледа само головите си ги видел, не виде колку 2 ТЕШКИ топки фати голманот на шведска....
Така да критиката не ти е на место ;)
Го гледав цел натпревар.И точно е дека фати две добри(иако онаа втората ако заблежа подобро му удри среќно во гради)Инаку имаше и други одбрани,али воглавно вториот гол е на негова вина.Таква лесна топка не смее да не ја фати еден голман.Како и да е штета за Швеѓаниве.Дефинитивно не дадоа се од себе на овие два меча.Како и да е според мене мислам дека натаму оди Франција и Украина која мислам дека има повеќе шанси за победа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Дефинитивно најдобра утакмица засега, секоја чест за енглезите. А Велбек многу ми личи на слугата од кралот на замунда (coming to america) :pos:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ќе си изгуби Енглеска последната и чао..ќе си иде Украина понатаму.;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.740
Поени од реакции
12.057
И стануеш од спиење жива вода целиот :icon_mrgr:
Јас не ги ни сакам англичаните. Ама би било интересно човеков кој никогаш не освоил титула баш сега да освои. Ќе треба кралицата тронот да му го отстапи

М

Мартин`

Гостин
А има некој гиф од вчера мислам беше кога судијата кутка играч на Ирска и топката оди кај Шпанците одма пред 16ник ? :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom