Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Колку само ќе го јадат шпанците од енглезиве,под услов Волкот и Керол прва постава да играат
На која дрога си сине ?Колку само ќе го јадат шпанците од енглезиве,под услов Волкот и Керол прва постава да играат
Шути беНа која дрога си сине ?
Да да... и уште сум. Швеѓанин со македонски корени сум јбгНајдобар фудбал досега!
Пак Хоџсон да не го стават Волкот
Роземберг во игра...не беше тој член на форумов едно време
Johnson - 10 297mМоже една табела да видам кој колку истрчал км од Англија?
Изгледа само головите си ги видел, не виде колку 2 ТЕШКИ топки фати голманот на шведска....Леле значи какви два гола примија швеѓаниве.Ме разочараа.Ова вториот гол кој го прими исаксон не би го примил ни наш Богатинов.
Ахахаххахахахах Керол трет според истрчаното?Johnson - 10 297m
A.Cole - 10 405m
Terry - 9 770m
Lescott - 9 518m
Gerrard - 11 364m
Young - 10 862m
Milner - 8 425m
Parker - 11 258m
Carroll - 11 029m
Welbeck - 10 004m
Walcott - 3 954m
Chamberlain - 738m
Подетално и за Шведска тука
Ортак рака на срце клавам Керолче си беше ѕверче,исто така Џонсон иако делумно кривец за првиот гол што го примија...Ахахаххахахахах Керол трет според истрчаното?
според уефа .. даАхахаххахахахах Керол трет според истрчаното?
Абе шо си беше.....требаше со французите да го стави имаше 3 да им стегни. Швеѓаниве се високи сите ама ете успеа да дај гол. Инаку англичаниве ако не тепаат поубедливо со Украина и завршат втори има партали да летаат од нив во 1/4 финалеОртак рака на срце клавам Керолче си беше ѕверче,исто така Џонсон иако делумно кривец за првиот гол што го примија...
Еј еј полека,не продавај бардина и ти ко овие Схпанциве, мн. курчење ко нив не е на арноАбе шо си беше.....требаше со французите да го стави имаше 3 да им стегни. Швеѓаниве се високи сите ама ете успеа да дај гол. Инаку англичаниве ако не тепаат поубедливо со Украина и завршат втори има партали да летаат од нив во 1/4 финале