Евро 2012 - група Д (Англија и Франција во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    158

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Милнер пред Волкот :pos::pos:

Сериозно, незнам ја што гледаат сите селектори у Милнер, тотално антипатичен и глуп играч ми е.
Џонсон и Ленон за мене би биле пред него на листата а Волкот секако.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Требаше ова Џерард да му го остави на кој и да беше тој до него. Лаком, идиот!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Џерард му ја симна од нога на Окс, колку само сака да даде гол :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Милнер пред Волкот :pos::pos:

Сериозно, незнам ја што гледаат сите селектори у Милнер, тотално антипатичен и глуп играч ми е.
Џонсон и Ленон за мене би биле пред него на листата а Волкот секако.
Милнер е најпреценетото англиско створење. 27 милиона:tapp:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ако му е на ибрахимовиќ , ем се искурчи пред голмана ем изгуби

P

pepito*

Гостин
Се гледа дека не си го гледал Велбек често. Детето има извонреден талент, види на јутјуб каков деби гол имаше на 17 год :)
Уште на 15 год се знаеше дека ќе е првотимец.
Ма немој, од каде тоа се гледа? Кажав дека одлично изигра цела утакмица, а и сезонава го гледав и во голем дел од истата, го имав во мојот фантази тим од премиер лига, бтв според мене е многу подобар од Чичарито. Едноставно така ми се причини во тој момент, ама се поправив, види подолу.:)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Супер утакмица,ама да бидемо реални шведска не заслужи да изгуби,у првите 20 минути од второ ги пикнаа у шише англичанивеСе надевам сфатија дека милнер не е за прва постава,или треба да си зачука еден у своја мрежа:D.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу ми е мило шо тепа Англија, ауу какви мераци, имам да им го гледам гревовите во 1/4 финале...:sneaky:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Ibrahimovic imase uplateno da ne postigne gol. Kolku pati imase sansa da spuca bomba, on si go ladi, ne mu se sutira.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ма немој, од каде тоа се гледа? Кажав дека одлично изигра цела утакмица, а и сезонава го гледав и во голем дел од истата, го имав во мојот фантази тим од премиер лига, бтв според мене е многу подобар од Чичарито. Едноставно така ми се причини во тој момент, ама се поправив, види подолу.:)
Другар, не мислев да се расправам, само сакав да ти кажам дека Велбек досега има постигнато 2-3 такви гола за младинците и за резервите, го гледам уште од 16тата негова година, еден од тие гола беше против младите на Вест Хем, штета што нема видеа да ти покажам :) Само не се сложувам дека беше на среќа тоа е се, еве дури сеа гледам дека си се поправил, биди ми поздравен :)

Kajgana Shop

На врв Bottom