Милнер е најпреценетото англиско створење. 27 милионаМилнер пред Волкот
Сериозно, незнам ја што гледаат сите селектори у Милнер, тотално антипатичен и глуп играч ми е.
Џонсон и Ленон за мене би биле пред него на листата а Волкот секако.
Ма немој, од каде тоа се гледа? Кажав дека одлично изигра цела утакмица, а и сезонава го гледав и во голем дел од истата, го имав во мојот фантази тим од премиер лига, бтв според мене е многу подобар од Чичарито. Едноставно така ми се причини во тој момент, ама се поправив, види подолу.Се гледа дека не си го гледал Велбек често. Детето има извонреден талент, види на јутјуб каков деби гол имаше на 17 год
Уште на 15 год се знаеше дека ќе е првотимец.
како се вика песната што ја пуштаат кога ќе дадат гол, нешто како оооооо у о о о о оооо (само ритамот го даваат) ?
И твојот Челзи ќе го јадеше од Барса па......................Ако завршат втори во групава ќе го јадат Ангичанте од Шпанија
И Челзи поарно да не играше полуфинале оваа сезона, ама...Многу ми е мило шо тепа Англија, ауу какви мераци, имам да им го гледам гревовите во 1/4 финале...
Другар, не мислев да се расправам, само сакав да ти кажам дека Велбек досега има постигнато 2-3 такви гола за младинците и за резервите, го гледам уште од 16тата негова година, еден од тие гола беше против младите на Вест Хем, штета што нема видеа да ти покажам Само не се сложувам дека беше на среќа тоа е се, еве дури сеа гледам дека си се поправил, биди ми поздравенМа немој, од каде тоа се гледа? Кажав дека одлично изигра цела утакмица, а и сезонава го гледав и во голем дел од истата, го имав во мојот фантази тим од премиер лига, бтв според мене е многу подобар од Чичарито. Едноставно така ми се причини во тој момент, ама се поправив, види подолу.