Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Друга интересна работа.. fantomX си го сменил потписот... Шо така бе фантомчо? :D
Забораен ми беше, одамна беше таа легендарна и неверојатно точна изјава кога ќе се гледа во иронија.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 21:07 ---
Ти беше тој што дијагностицираше луѓе како „забегани“ кога ке го впишеа Челси како кандидат за (било каков) трофеј оваа сезона?
Да.
Ако, формулирај си ти „лоши знаци“.
Не ми текнува, ама можно е, особено ако биле фанови на Барселона или Манчестер Јунајтед, омилени ми се тие, со најголеми потенцијали за сценаристи се, филмој до бесвест. :LOL:
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 21:08 ---
fantomX Pa gde si ti? Kojznae kako se cuvstvuvase koga Chelsea osvoi LS. :D
Многу посреќен од Платини кога му испаднаа милениците шпански во полуфиналето, иако немам никаква матерјална корист за разлика од него, од овие работи.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Во понеделник во колку саат е извлекувањето за распоредот за новата сезона ?

F

fantomX

Гостин
Брендан Роџерс, човекот неколку години беше дел од Челзи како менаџер на младинските и резервниот тим. Ја имаше следната изјава: I am trying to build my career and not destroy it. после отпуштањето на АВБ, иако верувам дека за негово преземање на Челзи единствено е прашан од новинари и од никој друг.
Поентата со него ми е, после се ова, вечерва гледам дека станал тренер, ни помалку ни појќе, туку на Ливепрул! :facepalm:

Да си го земи Андре под рака, тој од Свонси шо имал поголем процент точни пасови и од Чави, како и Ориол Ромеу - и циркусот можи да почни. Од нога до нога, од свој голман до средина на терен. И назад.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446

Изгледа оваа ќе биде новата топка за следната сезона.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Сеа слушнав на вести на канал 5 АВБ нов тренер на Тотенхем!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Изгледа ова ќе биде третиот дрес на Ливерпул следната сезона.
Пред да го видите земете воздух длабоко:

Се штп можам да кажам за дресов е:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И така на ОТ играат со третите дресови, нека се падне утре што порано дербито дома кај нас па да има дуел мушама - халогенка.

Дресов свети во темница :pos:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Изгледа ова ќе биде третиот дрес на Ливерпул следната сезона.
Пред да го видите земете воздух длабоко:

Се штп можам да кажам за дресов е:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Таман нови пижами ми требаа :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не ти е срам ова да го носиш додека спиеш ?:sick: Ќе се превртуваш во сон :ROFLMAO:

(се шалам, и на Јунајтед е грд) :)
Нема везе тоа, ќе издржам. Успут ќе купам и еден ваш и ќе си го ставам на масата за јадење. Утрински појадок во пижами од Ливерпул на маса со мушама од Манчестер. Ќе го наречам... дерби појадок :D

(шала на наша сметка :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom