- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.566
Забораен ми беше, одамна беше таа легендарна и неверојатно точна изјава кога ќе се гледа во иронија.Друга интересна работа.. fantomX си го сменил потписот... Шо така бе фантомчо?
Не ми текнува, ама можно е, особено ако биле фанови на Барселона или Манчестер Јунајтед, омилени ми се тие, со најголеми потенцијали за сценаристи се, филмој до бесвест.Ти беше тој што дијагностицираше луѓе како „забегани“ кога ке го впишеа Челси како кандидат за (било каков) трофеј оваа сезона?
Да.
Ако, формулирај си ти „лоши знаци“.
Многу посреќен од Платини кога му испаднаа милениците шпански во полуфиналето, иако немам никаква матерјална корист за разлика од него, од овие работи.fantomX Pa gde si ti? Kojznae kako se cuvstvuvase koga Chelsea osvoi LS.
10 сабајлеВо понеделник во колку саат е извлекувањето за распоредот за новата сезона ?
Таман нови пижами ми требааИзгледа ова ќе биде третиот дрес на Ливерпул следната сезона.
Пред да го видите земете воздух длабоко:
Се штп можам да кажам за дресов е:
Не ти е срам ова да го носиш додека спиеш ? Ќе се превртуваш во сонТаман нови пижами ми требаа
Нема везе тоа, ќе издржам. Успут ќе купам и еден ваш и ќе си го ставам на масата за јадење. Утрински појадок во пижами од Ливерпул на маса со мушама од Манчестер. Ќе го наречам... дерби појадокНе ти е срам ова да го носиш додека спиеш ? Ќе се превртуваш во сон
(се шалам, и на Јунајтед е грд)