Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.214
Изгледа ова ќе биде третиот дрес на Ливерпул следната сезона.
Пред да го видите земете воздух длабоко:

Се штп можам да кажам за дресов е:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
тууууууууу ... аман бе !!!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Информации кружат демек АВБ во Тотенхем, ако е точно со среќа нека му е и понатаму мислам дека е одличен тренер и после тоа што се случи со Челси!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
АВБ мислам дека ќе успее во Тотенхем,помал е притисокот таму отколку во Челзи.
Добар избор од негова страна (y)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
АВБ мислам дека ќе успее во Тотенхем,помал е притисокот таму отколку во Челзи.
Добар избор од негова страна (y)
Ќе успее... да ги врати онаму кај што припаѓаат - на средината на табелата како просечен тим.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ова со припаѓањето ми е еден од најјаките муабети на форумов.
Лани освојува Барселона и се наоѓа онаму кај што припаѓа, сега освојува Реал и они се враќаат таму кај припаѓаат. Освои Јувентус и се врати кај што припаѓа, догодина ќе освои Милан и они ќе се вратат таму кај што припаѓаат. На крај испаѓа дека има многу екипи кои припаѓаат на исто место :/
Дај кажи ми ти Арсенал кај припаѓа?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ова со припаѓањето ми е еден од најјаките муабети на форумов.
Лани освојува Барселона и се наоѓа онаму кај што припаѓа, сега освојува Реал и они се враќаат таму кај припаѓаат. Освои Јувентус и се врати кај што припаѓа, догодина ќе освои Милан и они ќе се вратат таму кај што припаѓаат. На крај испаѓа дека има многу екипи кои припаѓаат на исто место :/
Дај кажи ми ти Арсенал кај припаѓа?
Во топ 4 на ПЛ. Плус нов стадион, плус минимална задолженост.
Кај и да е титулите ќе стигнат :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ќе успее... да ги врати онаму кај што припаѓаат - на средината на табелата како просечен тим.
За тим како Тотенхем успех е да играат во Лига Европа,за разлика пред некоја година што играја ЛШ тоа беше се што можеше да се изваде од нив (ЖИВОТНА ФОРМА) :icon_mrgr:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
А 20 години да велиш оваа е наша? И да те ремети цел форум е најмалку трагично...:noze:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А 20 години да велиш оваа е наша? И да те ремети цел форум е најмалку трагично...:noze:
Не знам дали пратиш фудбал пред 2002 година, или пак, си ретардиран, ама скоро и да не постоеше фан на Ливерпул кој во времето на Еванс или Улие, се до првиот настап на црвените во ЛШ, кој сметаше дека Ливерпул е способен за титула во тие „20 години“ што ги напомена. Едноставно, фановите осетија дека Ливерпул може нешто повеќе во времето кога почнаа да доаѓаат фаци ко Кјуел и Сисе.

Ама шо викаш, шо има пострашно од тоа „да те ремети цел форум“.

Да ме реметат такви ко тебе, честам пива низ маало.... значи имало нешто :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom