Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Не знам дали пратиш фудбал пред 2002 година, или пак, си ретардиран, ама скоро и да не постоеше фан на Ливерпул кој во времето на Еванс или Улие, се до првиот настап на црвените во ЛШ, кој сметаше дека Ливерпул е способен за титула во тие „20 години“ што ги напомена. Едноставно, фановите осетија дека Ливерпул може нешто повеќе во времето кога почнаа да доаѓаат фаци ко Кјуел и Сисе.

Ама шо викаш, шо има пострашно од тоа „да те ремети цел форум“.

Да ме реметат такви ко тебе, честам пива низ маало.... значи имало нешто :)
Дечко дали си помислил дека претеруваш со навреди???

Прво, ова е тема за ПЛ каде ливерпул нема освоено ниту една титула цели 20 години! Ич не ми е гајле во што верувале фановите или правеле тренерите.
Сакаш да кажеш дека до сега немале среќа да освојат ама од сега ќе ги биде? Се лажеш! Ливерпул одпадна од големата четворка пред некоја година, па сега ќе освојувал покрај двете екипи од Манчестер и трите тима од Лондон кои минатава сезона одлично ги следеше Њукасл.

Со толку пари пукнати у промашени трансфери да завршиш осми и тоа позади градскиот ривал, па да сум јас на твое место би ми било срам да пишувам тука воопшто. Па уште и да кажувам дека тимот бил најдобар ама немал среќа...
Секоја година се менува тренерот, клубот е во долгови, играат на стадион (од 40,000 седишта) а.к.а. зоолошка градинка, примарна цел им е врвот и ЛШ но секогаш завршуваат во ЛЕ!

Па уште се напињаш со овие од јунајтед за титули, што ти е целта?
Не те реметам јас, те ремети цел форум само уште не ти кажале... и шо демек ти си експерт за фудбал па сите сме ти ундер левел? Па одвеслај бе дечко? Што бараш тука во “неписмениве“?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не те реметам јас, те ремети цел форум само уште не ти кажале...
:vozbud:

После ова, и изјавата за стадионот кој ни бил зоолошка градина отпаѓа како легендарна констатација.

Добра анализа на Ливерпул бај де веј. Да не го спомнеше Њукасл во муабетот, кој во „време кога Ливерпул отпадна од големата четворка“ тој испадна од лига, а сега го ставаш „горе“, ќе ти поверував од збор до збор.

Продолжи така синко.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
:vozbud:

После ова, и изјавата за стадионот кој ни бил зоолошка градина отпаѓа како легендарна констатација.

Добра анализа на Ливерпул бај де веј. Да не го спомнеше Њукасл во муабетот, кој во „време кога Ливерпул отпадна од големата четворка“ тој испадна од лига, а сега го ставаш „горе“, ќе ти поверував од збор до збор.

Продолжи така синко.
Ти кажав штом сите сме неписмени за фудбал, што доаѓаш да коментираш у темава? Најмалку по двапати си се закарал со сите!

Знам дека не ти се допаѓа реалноста, но Њукасл далеку напред е пред Ливерпул со многу помалку потрошени средства за трансфери.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ти кажав штом сите сме неписмени за фудбал, што доаѓаш да коментираш у темава? Најмалку по двапати си се закарал со сите!
Дедо ми, ми остави аманет, ми рече, бар по 32 пати да се закараш со сите кои не навиваат за Ливерпул.
Не сум јас крив.

Знам дека не ти се допаѓа реалноста, но Њукасл далеку напред е пред Ливерпул со многу помалку потрошени средства за трансфери.
Tочно е тоа дека Ливерпул заостана спрема „јаките“ ама дека Њукасл е „далеку напред“...well.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дечко дали си помислил дека претеруваш со навреди???

Прво, ова е тема за ПЛ каде ливерпул нема освоено ниту една титула цели 20 години! Ич не ми е гајле во што верувале фановите или правеле тренерите.
Сакаш да кажеш дека до сега немале среќа да освојат ама од сега ќе ги биде? Се лажеш! Ливерпул одпадна од големата четворка пред некоја година, па сега ќе освојувал покрај двете екипи од Манчестер и трите тима од Лондон кои минатава сезона одлично ги следеше Њукасл.

Со толку пари пукнати у промашени трансфери да завршиш осми и тоа позади градскиот ривал, па да сум јас на твое место би ми било срам да пишувам тука воопшто. Па уште и да кажувам дека тимот бил најдобар ама немал среќа...
Секоја година се менува тренерот, клубот е во долгови, играат на стадион (од 40,000 седишта) а.к.а. зоолошка градинка, примарна цел им е врвот и ЛШ но секогаш завршуваат во ЛЕ!

Па уште се напињаш со овие од јунајтед за титули, што ти е целта?
Не те реметам јас, те ремети цел форум само уште не ти кажале... и шо демек ти си експерт за фудбал па сите сме ти ундер левел? Па одвеслај бе дечко? Што бараш тука во “неписмениве“?
Челзи.... и кои се другите две екипи од Лондон што се способни да освојат премиер лига? Тотенхем им летна менаџерот шо ги држеше у вис... Фулам се океј али немаат толкав капацитет некако... КПР јес да се амбизиозни и имаат богати сопственици али има време дур они се изборат за до титула... Кои се другите? Ау чекај.... на Арсенал мислеше ти цело време?? :pos:

Реално гледано подеднакво бедни сте ко нас. И вие секоја сезона се надевате на нешто повеќе и никако да го дочекате. Единствената разлика е што ние чекаме повеќе време од вас за титула. А начинот на кој чекаме е комплетно ист. "Следната сезона Венгер ќе направи паметни трансфери, следната сезона Професорот нема да ги направи истите грешки од оваа сезона, следната сезона..." Луѓето не клетат нас пошто ние сме првите што почнале да го кажуваат тоа. Али некако се повеќе и повеќе и други го користат истото. Следната сезона... хех... навивајте си за тимот и не си поставувајте многу предвидувања. Никој не може точно да предвиди што ќе се случи догодина и кој за што ќе се бори. Колку што знаеме ние може ВБА ќе го направи истото што го напраи Њукасл оваа година.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ај да се идентификуваат бедните...

Еве и визуелно!

Трето место после таква турбулентна сезона со продавање играчи и повреди е добар успех!

Е сеа со пола тим нови играчи 8-мо место незнам дали е бедотија или бродолом?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Во секое време одбирам мојот тим да заврши 8ми и да имаме „next season is ours“ отколку трето место и 8ка на Олд Трафорд.

Велеа едни: што ќе ти слобода, ако немаш чест. Well..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Како бе Ливерпулци јадат гомна против Арсенал? Не им е срам ? :pos:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Уште 2 и нешто часа до ждрепката за 2012/13.
Јас сакам Ридинг дома, Сандерленд гости и Ливерпул дома, да се почне со сигурни 9 бода! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom