acetetovo
Македонец!
- Член од
- 1 мај 2007
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 2.375
Дечко дали си помислил дека претеруваш со навреди???Не знам дали пратиш фудбал пред 2002 година, или пак, си ретардиран, ама скоро и да не постоеше фан на Ливерпул кој во времето на Еванс или Улие, се до првиот настап на црвените во ЛШ, кој сметаше дека Ливерпул е способен за титула во тие „20 години“ што ги напомена. Едноставно, фановите осетија дека Ливерпул може нешто повеќе во времето кога почнаа да доаѓаат фаци ко Кјуел и Сисе.
Ама шо викаш, шо има пострашно од тоа „да те ремети цел форум“.
Да ме реметат такви ко тебе, честам пива низ маало.... значи имало нешто
Прво, ова е тема за ПЛ каде ливерпул нема освоено ниту една титула цели 20 години! Ич не ми е гајле во што верувале фановите или правеле тренерите.
Сакаш да кажеш дека до сега немале среќа да освојат ама од сега ќе ги биде? Се лажеш! Ливерпул одпадна од големата четворка пред некоја година, па сега ќе освојувал покрај двете екипи од Манчестер и трите тима од Лондон кои минатава сезона одлично ги следеше Њукасл.
Со толку пари пукнати у промашени трансфери да завршиш осми и тоа позади градскиот ривал, па да сум јас на твое место би ми било срам да пишувам тука воопшто. Па уште и да кажувам дека тимот бил најдобар ама немал среќа...
Секоја година се менува тренерот, клубот е во долгови, играат на стадион (од 40,000 седишта) а.к.а. зоолошка градинка, примарна цел им е врвот и ЛШ но секогаш завршуваат во ЛЕ!
Па уште се напињаш со овие од јунајтед за титули, што ти е целта?
Не те реметам јас, те ремети цел форум само уште не ти кажале... и шо демек ти си експерт за фудбал па сите сме ти ундер левел? Па одвеслај бе дечко? Што бараш тука во “неписмениве“?