Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Не извлекол гз, туку ментално е најсилен, зборам за последните година и половина... Среќа е еднаш да се извадиш од бездната, ама против Федерер на УС Опен да спасуваш две меч топки, од кој едната со прекрасен ритерн, против Надал на АО, против Цонга и Сепи тука на РГ... Мада релативна работа е, ама 100% сум сигурен дека ќе му ја вртеше и на Надал сега доколку не се прекинеше вчера... Реков релативна работа е тоа, за мене си зборувам дека бев сигурен во тоа...Новак најсилниот? жими тасета. Извади гз на А.О едвај се довлечка до финале на Роланд Гарос, ок, ментално силен е ама дека е најдобриот во светот (освен на ранкингот ради поените од лани шо уште ги држи) не е.. Муабетот ми е дека прекините на дождот му беа од корист на Рафа ама тоа е тоа, не го намалува значењето на победата тоа. Секоја чест за шампионот, идеме на 10ка
Неможеш да оцениш после турнирите на земја кој е најјак тенисер, и дали Новак е само No.1 на АТП и ништо повеќе... Следуваат уште два Гренд Слеми и Олимпијада, така да почекај, пред да констатираш нешто, тек средина на сезона е
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 14:48 ---
Ако почнам да ставам демотиватори и статуси по фб од навивачи на Рафа, ќе треба да ја смениме темата и да ја насочиме кон друга насока... И вие ништо не сте поарни, не изигравајте невиностКрејзи, го бараш невозможното . Да беа они пола луѓе од тоа што е Новак, добро ке беше. Само од нив можеш да начекаш демотиватори и јадење гомна за неговите ривали. Мрчеа кога победуваше, истоот ке биде и кога ке губи. Али увек е така, некој мора да и тоа да го прави