Да а ? Како ке беше подобро ?? вака со двојна сервис грешка се скрши самиот џокович ..тоа е тоа не може никој да му парира на земја !Ти дефинитивно си тениски неписмењак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да а ? Како ке беше подобро ?? вака со двојна сервис грешка се скрши самиот џокович ..тоа е тоа не може никој да му парира на земја !Ти дефинитивно си тениски неписмењак.
Какво ли е тоа чуство да си прв на светската ранг листа , а да немаш победено ниеднаш на Ролан Гарос.
џоковиќ денеска бараше прекин повторно , се жалеше на ситниот дожд , нели го виде.
И токму првиот прекин го спаси него од 3-0 завршеток.
Да а ? Како ке беше подобро ?? вака со двојна сервис грешка се скрши самиот џокович ..тоа е тоа не може никој да му парира на земја !
На најдобар можен начин го освои турниров на сервис на противникот со двојна сервис грешка .. сигурно беше многу скршен џокович .. сепак се знае кој е кој на РГ .. 7 титула !
Djokovic : "I started to lay better in the 3rd set. I hoped to play a 5th set. The 1st interruption helped me. Not the 2nd"
Нејќам да провоцирам, не ми е целта тоа ама нели Новак е ментално најсилниот тенисер на светот? Зошто тогаш после дождот не излезе и него изгази Рафа? Поентата ми е дека не треба да се прават тие муабети да не беше дождот ова ќе се десеше она ќе се десеше, и баба ми да имаше к.. ќе беше дедо, ама нема... Како и да е повеќе од заслужена титула за Рафа, честитки и за Новак за одличната игра.Ако коментаторот не кажал, незначи дека Новак не побарал. Се шалам, и ја мислам дека не побара такво нешто. После прекинот мал шо го напраија беше пошто ептен силно заврна и без барање на играчите се прекина. Али ако добро забележав Надал три клучни брејка направи во мечов после враќање од пауза поради дожд. Увек сервираше Новак после паузите а тие што пратите подолго тенис знаете дека тој го обично го јаде (губи сервисот) тогаш. Се потврди повторно дека е точно тоа
Djokovic : "Playing conditions were not good. But it's not anybody's fault, and it's not the reason why I lost today"
Нејќам да провоцирам, не ми е целта тоа ама нели Новак е ментално најсилниот тенисер на светот? Зошто тогаш после дождот не излезе и него изгази Рафа? Поентата ми е дека не треба да се прават тие муабети да не беше дождот ова ќе се десеше она ќе се десеше, и баба ми да имаше к.. ќе беше дедо, ама нема... Како и да е повеќе од заслужена титула за Рафа, честитки и за Новак за одличната игра.
Кога он може да е голем играч, бидете и вие такви навивачи.
Општо за сите навивачи зборам.
Надал и Ноле имаат почит еден за друг, такви треба да бидат и навивачите.
Абе никого не може да натераме да навива за некој, ипак тоа е сопствено право, ама да се ситиш на Надал и Федерер а да си навивач на Џокович не иде некако, значи пак ќе повторам да се СИТИШ. Новак е сеуште далеку од постигнатото на Рафа исто како што Рафа е далеку од постигнатото на Роџер.Крејзи, го бараш невозможното. Да беа они пола луѓе од тоа што е Новак, добро ке беше. Само од нив можеш да начекаш демотиватори и јадење гомна за неговите ривали. Мрчеа кога победуваше, истоот ке биде и кога ке губи. Али увек е така, некој мора да и тоа да го прави