Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Овој Робен во која екипа ојде ја уништи со Шпанија на СП заради него не зедоа титула Идиот невиден

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Инаку ги гледам стартните 11 на Португалија и се чудам кој ќе даде гол кај нив освен КР и Нани кои што се повеќе странично настроени..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Знаев дека данска нема да биде лесен залак,ама холандија ме разочара мизеран игра,мое мислење,овој пораз иде на душа на ван марвик,и на себичниот робен,.ќе им биде многу тешко со германија и португалија,ќе мора да играат на победа, а со ваква одбрана може да ги напунат од контра.

P

PewDiePie

Гостин
бааахахах робен каков плачко,каков лигуш

Каков несреќник. :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Робен копиленце да ти ја накцам таа што ти праи доручек насабајле,копиле себично.
а и не знам тренерот што излага со двајца копачи во средниот ред (Де Јонг и Ван Бомел),додека Ван Дер Варт дремеше на клупа.
Снајдер најдобар кај Холандија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
После денешнава партија можам да кажам дека со ова промашување заршува играњето на Робен на врвно ниво

Ending Robben's career? Cech ✔

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Заслужено, браво Данска. Холандија мора да смени многу. И играчки и формациски

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најочајна игра на Холандија до сега што сум ги гледал, дури и поочајно од 2002ра коа не се квалификуваа на СП. Снајдер немотивиран рога топки напред, Робен дури и баба ми знае како ќе изигра, Ван Перси си спие а сите други кур ги боли. Тоа е таа уфилмана репрезентација која мисли дека само тоа што ќе излезе на терен ќе победи. Ама не е така. Данска заслужено си победи. Очаен натпревар а за тоа се криви само Холандија која ништо не покажа а Данска си изигра колку што требаше за победа. Групава ќе биде уште повеќе замрсена ама што ако биде, коа Холандија игра очајно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сега уште Португалија ако ја тепа Германија и во групава урнебес ќе биде :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.132
Поени од реакции
25.211
Овенаа лалињата.. :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ми е мило за Данска, играа со срце, машки, се гледаше дека ја посакуваа победата. Не го правеа педерското, си играа неоптоварени дека играат со Холандија, без стравопочит и без его. Затоа ми е мило што победија. Во последно време во фудбалскиот свет се појавија преголеми ега, арогантност и снобизам, па затоа ми е мило за помалите и на хартија послабите тимови што остваруваат победи. Не калкулираат, не чуваат нозе, туку играат машки, не се свилени, а бе да ти е мерак да ги гледаш.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да додадам,Ериксен солидно одигра денеска,ќе го биде детенцето за играчиште.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Робен копиленце да ти ја накцам таа што ти праи доручек насабајле,копиле себично.
а и не знам тренерот што излага со двајца копачи во средниот ред (Де Јонг и Ван Бомел),додека Ван Дер Варт дремеше на клупа.
Снајдер најдобар кај Холандија.
Овја ко да сакаше намерно да изгуби:Dда го стаеш афелај у игра иако знеш дека нема еден натрпревар одиграно у барса,и у средина да влезеш со двајца играчи како де јонг и ван бомел:facepalm:па поголеми шанси има да направат црвен него ли да дадат добра топка.

Kajgana Shop

На врв Bottom