Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Сите са криви али робен,имаше шанса на неколку пати да додаде,посебно тоа кога ја погоди стативата ама не, тој морал да шутне.
па ти викам психата на Робен е моментално крш цела сезона кењаа додавал недодавал себичел па испоутиња пенали со Дортмунд и Челзи. Прво полувреме коа требаше да шутне он додава после обратно. Али како и да е Холандија немаа никаква тимска игра

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Незнам што ви е толку крив Робен колку што е он крив толку се сите криви. Каде сака Холандија со оваа игра немаат никаква тимска игра сакаат се индвидуално Робен ќе фати топка 2,3ца до него и џабе. Играва ме потсеќаше на Баерн во БЛ во повеќето утакмици коа немаат никаква течност и сакаат се на индвидуалност. Да не зборам и Ван Перси некој моменти се изглупира,Афелај слабо, неможеш да играш со Ван Бомел и ДеЈонг у средина. Едино Снајдер изигра на ниво имаше пасови ова она другото нишо
Робен друже да ми извиниш денес беше за никаде.Во право си дека цела репрезентација беше типичен фејл али денес робен беше фејл на квадрат. Неверојатно себичен,во одбраната нити помагаше а нити сакаше да помогне,слабо отворање,трчање би рекол ич.Си седеше и си чекаше.А капак на се,се наоѓаше во ситуација каде нема решение и си чекаше(она типичен фејл момент-кога знаеш дека треба брза игра,да додадеш топка навремено он во такви моменти помислува да дрибла т.е тоа ти е како суицид...знаеш дека со дриблингот губиш и пак си дриблаш).Значи фудбалот се игра со глава а не со инает(а овој богами со глава не умее и не знае да игра...талент има несомнено ама мозок , грам нема).

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Не е исто таткото да е Германец или мајката а на сите тие татковците им се друга нација.И ниту еден од нив не е роден во Германија и како шо напишав погоре мене за тоа се бунат само луге шо навиваат за Германија претпоставувам и ти исто
п.с. Објасни ми зошто браќава Боатенг едниот игра за Гана а брат му за Германија
На двајцата мајките им се германки.Родени се во Германија и растеле таму сигурно и мајчин јазик им е германскиот.Едниот си се одлучил да игра за Германија другиот за Гана,кој како сакал.И мислам дека се само полубраќа.
Клосе по татко е германец,роден во Полска.
Кедира мислам по мајка дека е германец и Гомез исто.Родени и растени и двајцата во Германија.
Озил е веќе 3та генерација во Германија.Роден и растен таму,дечкото ни турски не знае.
Единствено Подолски е тука изрод,за сите други е најнормално нешто да играат за Германија.

Западот се измеша како америка е станат,имигрантите и нивните потомци родени во тие земји се значаен дел од популациите во тие земји.

Во Холдандија пола се црнци + мароканецот Афелај.
Во Белгија исто пола тим е црн.
Франција има повеќе играчи со потекло од северна Африка него ли бели французи.
Англичаните исто се со 10 црнци.
Шведска и Португалија имаат доста имигранти.Швајцарија може комотно во Албанија да се прекрсти.....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што и да биде понатаму на Холанѓаниве ќе им требаат две победи.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Една од тие кравите што ги постирав поназад, најверојатно му ја излижала фризурата на Роналдо.:D

P

PewDiePie

Гостин
Подолски,Боатенг,Озил......вистина големи шваби,еден збор од химната не знаеа. :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Колку личат значи Озил и Кедира,што би рекол коментаторов исти се:ROFLMAO:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Оти префорсирани?
Исфорсирани или колку да се пише на темава? :)
За мене лично, префорсирани и ептен вообразени се пред ова ЕП, веќе се гледаа у финале, иста ситуација како со Шпанциве.

А одбранта им е срање, имаат едно јако крило кое пак е приказна за себе, опаднат психички тотално. Главниот мотор Снајдер знаеме каква сезона имаше.

Плус, одсекогаш они и Италјаните ми биле анти-фаворити. Германија и Данска да пројдат група, то би било фантазија. :D

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Lele ne mozam da najdam strim za ovoj mec,UPM!

zulu.com pa ne go otvora mtv

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Dajte be dobar strim upmmmmmmm ... :mad:
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 21:15 ---

Samo sho najdov od MTV 1, top slika, samo treba da se registriras..

http://www.balkansport.info/threads/2301006-BalkanSport-13
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
WTF

Kajgana Shop

На врв Bottom