- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Зашто бе, Ливерпул секогаш бил добар во купови.Нема да ми биде чудно и да отпадниме од групи....
Зашто бе, Ливерпул секогаш бил добар во купови.Нема да ми биде чудно и да отпадниме од групи....
Ај ние се смееме сега ама и Хитлер така од Полска почнал па после цела Европа ја освоил...BREAKING NEWS: Liverpool confirm pre season tour of Poland
Абе не е работата Европа да се освои.Ај ние се смееме сега ама и Хитлер така од Полска почнал па после цела Европа ја освоил...
Ауууу друже ако ја погодиш прогнозава од мене имаш гајба пиво. Мислам дека и официјалниот клуб на Ливерпул македонија ке се вклучи со спонзорствоАј ние се смееме сега ама и Хитлер така од Полска почнал па после цела Европа ја освоил...
Штета што Хитлер никад не ја освоил АнглијаАј ние се смееме сега ама и Хитлер така од Полска почнал па после цела Европа ја освоил...
Ќе им ебе матер РвП како и секогашhttp://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/06/03/3145768/breaking-news-fenerbache-sign-liverpool-forward-dirk-kuyt
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:11 ---
Gary Cahill has been ruled out of Euro 2012 with a double fracture of his jaw. Liverpool's Martin Kelly called up as his replacement
Што сакам да се паднат Низоземска (РВП)-Енглеска на ЕП па да гледаме уште еден дуел на Арсенал-Ливерпул
Куп натпреварувањата ни лежат ... ако поминеме чекам кока-колаЌе им ебе матер РвП како и секогаш
Од толку играчи у Англискиве лиги, Хоџсон најде од искомплексираниве да прави состав Затоа нема ни група да поминат
Како пивскиот куп можеби, ама ова е европско другар, не се тука екипи од трета англиска дивизија.Куп натпреварувањата ни лежат ... ако поминеме чекам кока-кола
Богами , Арсенал , Манчестер , Челси итд. се од трета дивизија ...Како пивскиот куп можеби, ама ова е европско другар, не се тука екипи од трета англиска дивизија.
Инаку со даунинг и кели не гледам начин како ќе ја поминат Германија на пример...