Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
По вашата логика, значи дека ние не освоивме ништо сезонава (и предходните 6), значи дека не треба да коментираме тука ? Оти по дефолт, дека ако некој освоил ПЛ, друг ЛШ, трет ФА куп и четврт некој си Карлинг или Шит куп. Не треба да ви реплицираме ништо ? Не треба да се вклучуваме во дискусија ?

Епа, се извинуваме многу ГЛАВНИ. Ако ви згрешивме, простете. Од сега, не ве цитирам повеќе (туку само мои мислења) тука се додека не освојме некој трофеј (макар бил и после 27 години). И да, секогаш е полесно, вината да се префрли на друг.

Мучас грасијас, руедас !!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
BREAKING NEWS: Liverpool confirm pre season tour of Poland
Ај ние се смееме сега ама и Хитлер така од Полска почнал па после цела Европа ја освоил...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ај ние се смееме сега ама и Хитлер така од Полска почнал па после цела Европа ја освоил...
Абе не е работата Европа да се освои.
Работава е Англија :D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ауууу друже ако ја погодиш прогнозава од мене имаш гајба пиво. Мислам дека и официјалниот клуб на Ливерпул македонија ке се вклучи со спонзорство:pos:
Што би рекле старите од твоја уста во божји уши:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
За се има првпат

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/06/03/3145768/breaking-news-fenerbache-sign-liverpool-forward-dirk-kuyt
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:11 ---
Gary Cahill has been ruled out of Euro 2012 with a double fracture of his jaw. Liverpool's Martin Kelly called up as his replacement
Што сакам да се паднат Низоземска (РВП)-Енглеска на ЕП па да гледаме уште еден дуел на Арсенал-Ливерпул
Ќе им ебе матер РвП како и секогаш :D

Од толку играчи у Англискиве лиги, Хоџсон најде од искомплексираниве да прави состав:facepalm: Затоа нема ни група да поминат:свиркам:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ќе им ебе матер РвП како и секогаш :D

Од толку играчи у Англискиве лиги, Хоџсон најде од искомплексираниве да прави состав:facepalm: Затоа нема ни група да поминат:свиркам:
Куп натпреварувањата ни лежат ... ако поминеме чекам кока-кола :свиркам:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Куп натпреварувањата ни лежат ... ако поминеме чекам кока-кола :свиркам:
Како пивскиот куп можеби, ама ова е европско другар, не се тука екипи од трета англиска дивизија.

Инаку со даунинг и кели не гледам начин како ќе ја поминат Германија на пример...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Како пивскиот куп можеби, ама ова е европско другар, не се тука екипи од трета англиска дивизија.

Инаку со даунинг и кели не гледам начин како ќе ја поминат Германија на пример...
Богами , Арсенал , Манчестер , Челси итд. се од трета дивизија ...
Иначе ако пројдеме гурпа јас си чекам кока-кола ,а гледам од исти град сме значи добро е коката може полесно да се добие :P

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Her Majesty, Queen Elizabeth II, Head of State of 16 countries, head of the 53 of the Commonwealth of Nations, a total population of over 2 billion people, the most powerful woman on the planet, and she is a Gooner

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom