Фан Клуб: Англија

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Џерард ќе е капитен додека е Руни суспендиран. А до тогаш може и да не игра, па Паркер би можел да биде
Џерард ако не игра тогаш Руни на пример треба одма да го вратат назад да си седи дома. Ионака ќе ги пропушти првите две па би било праведно и првенството да го пропушти. Или не?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Да ме мачи што Хоџсон го дели тимот на Англија.
Мика Ричардс, Шоукрос, Рио Фердинанд.. повеќе заслужуваат да играат за Англија одколку оној Кели.. кој нема ни еден ебан настап за Англија а ќе ми иде на Европско!
Ооооооо а ене Фил Џонс со дууууурии 5 настапи е каде каде поискусен (y)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Џерард ако не игра тогаш Руни на пример треба одма да го вратат назад да си седи дома. Ионака ќе ги пропушти првите две па би било праведно и првенството да го пропушти. Или не?
Абе никој не е против Џерард, ама Даунинг,Хендерсон,Кели па и Керол, не ме заебавај !

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Абе никој не е против Џерард, ама Даунинг,Хендерсон,Кели па и Керол, не ме заебавај !
Абе ако ви се навива навивајте ако не имате други репрезентации. Требало овој требало оној. Демек досега што ги имаа Лампард,Фердинанд и компанија кур свиткаа и на светски и европски

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ај за тоа дека Ричардс не ни беше првотимец во Сити последните кола па изгуби место па не го викнале, ама Кели пред Ричардс па и Рио :pos: :pos: Се надевам Лескот - Тери ќе е дефанзивната двојка ако сакаат да направат нешто.

Него што е до мене, нека ги викнат и сите први 11 од Ливерпул и нека стигнат негде до полуфинале, нека се исцедат :icon_lol:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Нека се се скаузери ама да играат барем :гик:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Абе ако ви се навива навивајте ако не имате други репрезентации. Требало овој требало оној. Демек досега што ги имаа Лампард,Фердинанд и компанија кур свиткаа и на светски и европски
Не навиваме за Ливерпул :pos::pos:

S

Stivie G

Гостин
Мале која нервоза каја фановите на Манчестер :pos:. Не сме криви шо сме најдобри :P.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мале која нервоза каја фановите на Манчестер :pos:. Не сме криви шо сме најдобри :P.
Нема подобри од вас, го имаме најдоброто крило во репрезентација (Даунинг), незапирливиот напаѓач (Керол), и покрај толку солидни стопери ми го носи Кели .... :facepalm:Сигурно ова му е прва утакмица за репрезентација и то ce biti utakmici iz snove! :cool:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Нема подобри од вас, го имаме најдоброто крило во репрезентација (Даунинг), незапирливиот напаѓач (Керол), и покрај толку солидни стопери ми го носи Кели .... :facepalm:Сигурно ова му е прва утакмица за репрезентација и то ce biti utakmici iz snove! :cool:
А еве ги Џонс,Велбек,Хендерсон,Чемберлејн двоцифрен број настапи имаат за репрезентација а некои од нив се ближат и до 100ка :facepalm: Нема врска тоа шо нема играно

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Фердинанд не е викнат ради Тери. Јас би селутел. Во ваква ситуација тери требаше да е тој што не треба да оди ама ке видиме.
Ама осечам сеа коа Англичаниве станаа тим за потспмев дека ке напраат нешо на евроспково. И тоа нашено дрводаунинг осечам некоја клучна асистенција ке има.
Акотепаат у финале со гол на Керол а асистенција на Даунинг гол се шетам низ Скопје.

Како и дае , највеќе неуспесите на Англија се должат на медиумите. Секаде весниците си ги величаат репрезентациите само во Англија чекаат и најмала грешка да го распнат на клада...лудост невидена.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Како и дае , највеќе неуспесите на Англија се должат на медиумите. Секаде весниците си ги величаат репрезентациите само во Англија чекаат и најмала грешка да го распнат на клада...лудост невидена.
UGLY TRUTH!

Kajgana Shop

На врв Bottom