Фан Клуб: Англија

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Мале која нервоза каја фановите на Манчестер :pos:. Не сме криви шо сме најдобри :P.
Норвешка 0-1 Англија -> Елши Јанг
Англија 1-0 Белгија -> Дени Велбек, асистенција - Ешли Јанг

Каде е тука Ливерпул ме интересира?? :cool: Ама за греење клупи најјаки сте, не викам не..

И ајде, фалеше уште на оваа тема да почнеме.. :)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Кели земен пред еден Шоукрос, Ричардс, Фердинанд, стварно смешно, штета што и Енрике не е англичанец да му го земеше местото на Ешли Кол...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Бла бла бла бла. Се изнајадовте :гомце:
Ајде тогаш кажете ми кој кур бара во репрезентација Алекс Окслејд? Завчера вториот настап го имаше. Каде еден таков копиљак пред Адам Џонсон на пример? Каде еден таков копиљак пред Арон Ленон на пример? Зошто го зема Џонс назад кога ете можел Ричардс или Шоукрос да ги земи? Или неееее вашите играчи се сјајни. Тие во ред ако се земени арно ама ако се од Ливерпул земени одма ќе се најдите паметни тука гомна да јадите. На крај краева Кели и Хендерсон се земени за на клупа, како и Даунинг. Ете тие ваши "ѕвезди" ќе играат прва постава. Шо се плашите дали Англија групите ќе ги помини ?? Ама работата е ваква: Aко Англија постигни успех, тоа ќе биди благодарение на Јанг,Велбек,Тери,Руни и остала багра. Арно ама ако има неуспех тогаш криви ќе бидат Даунинг,Керол,Кели итн итн. И секако Рој. Иако оние првите ќе играат во првиот состав.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бла бла бла бла. Се изнајадовте :гомце:
Ајде тогаш кажете ми кој кур бара во репрезентација Алекс Окслејд? Завчера вториот настап го имаше. Каде еден таков копиљак пред Адам Џонсон на пример? Каде еден таков копиљак пред Арон Ленон на пример? Зошто го зема Џонс назад кога ете можел Ричардс или Шоукрос да ги земи? Или неееее вашите играчи се сјајни. Тие во ред ако се земени арно ама ако се од Ливерпул земени одма ќе се најдите паметни тука гомна да јадите. На крај краева Кели и Хендерсон се земени за на клупа, како и Даунинг. Ете тие ваши "ѕвезди" ќе играат прва постава. Шо се плашите дали Англија групите ќе ги помини ?? Ама работата е ваква: Aко Англија постигни успех, тоа ќе биди благодарение на Јанг,Велбек,Тери,Руни и остала багра. Арно ама ако има неуспех тогаш криви ќе бидат Даунинг,Керол,Кели итн итн. И секако Рој. Иако оние првите ќе играат во првиот состав.
Пред се, Окс е земен поради одличните настапи сезонава, каде принудно играше на многу позиции...и ниту еден меч не изигра лош.
Воедно, тој не е земен за првиот тим , туку е замена за Волкот на десната крилна позиција, и доколку би требала некоја принудна друга замена...
Не сум за Англија, само се убацив да си го одбранам играчот ... пријатно , толку од мене, извинете за мешање туј ; )

S

Stivie G

Гостин
Нема подобри од вас, го имаме најдоброто крило во репрезентација (Даунинг), незапирливиот напаѓач (Керол), и покрај толку солидни стопери ми го носи Кели .... :facepalm:Сигурно ова му е прва утакмица за репрезентација и то ce biti utakmici iz snove! :cool:
Си го заборавил да го спомнеш и најдобриот играч од средината на теренот-ЏОРДАН ХЕНДЕРСОН :vozbud:.
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 13:24 ---
Норвешка 0-1 Англија -> Елши Јанг
Англија 1-0 Белгија -> Дени Велбек, асистенција - Ешли Јанг

Каде е тука Ливерпул ме интересира?? :cool: Ама за греење клупи најјаки сте, не викам не..

И ајде, фалеше уште на оваа тема да почнеме.. :)
Гајле ми е мене оти вашите дале голови. Ќе ги видеме на дело на првенството. Ливерпул има 6 играчи, на клупа или не баш ми е гајле. Вас впрочем и тоа ве мачи, шо имаме 6 играчи а вие 4.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
A зошто ја тупите сеа со кој колку играчи имал -.-
Нека се дискутира за репрезентацијата на Англија.
Едино Стиви Џи секојпат им дава таков смер на дискусиите, доста ајде

S

Stivie G

Гостин
A зошто ја тупите сеа со кој колку играчи имал -.-
Нека се дискутира за репрезентацијата на Англија.
Едино Стиви Џи секојпат им дава таков смер на дискусиите, доста ајде
Не заебавај ;). Не сум крив јас шо Хоџсон носи такви одлуки и ни е бивш менаџер. Мораше некако да плати за тоа шо ни го направи ;).

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
A шо мене ме боли таквото што Хоџсон повикувал толку скаузери. Сакам да ја гледам Англија и навивам да постигнат успех. Што ќе ми прави разлика ако Ливерпул имал најмногу играчи повикано а не некој друг. Кој и да е повикан нека докаже дека навистина е со право повикан, тоа се бара.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
A шо мене ме боли таквото што Хоџсон повикувал толку скаузери. Сакам да ја гледам Англија и навивам да постигнат успех. Што ќе ми прави разлика ако Ливерпул имал најмногу играчи повикано а не некој друг. Кој и да е повикан нека докаже дека навистина е со право повикан, тоа се бара.
Тоа е маабето..

И мене ич не меј гајле од дека биле играчто.. Битното е да са постигне успех на првенството.. Ама ма нервире шо провоцират.. Мислиш Америка а откријале..

S

Stivie G

Гостин
Ако беше така немаше чера да пишете Кели не заслужил и не ти знам шо друго. Колку за информација Кели цела година беше стартер за репрезентацијата до 21 година. Имаше одлични изданија и тва е една од причините шо е повикан а другата га знааате :D. Зтва нема шо да плачете ;) .

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јака е логиката „абе Ливерпул не освои ништо па да викаат играчи од кај него“.

Ок, речете му на Хоџсон нека ги земе Џеко, Агуеро, Компани, и Туре од Сити. Пошо за шампионски тим, многу малку играчи дава во Англија. А не вака Ливерпул осми, а има репрезентативци.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Пред се, Окс е земен поради одличните настапи сезонава, каде принудно играше на многу позиции...и ниту еден меч не изигра лош.
Воедно, тој не е земен за првиот тим , туку е замена за Волкот на десната крилна позиција, и доколку би требала некоја принудна друга замена...
Не сум за Англија, само се убацив да си го одбранам играчот ... пријатно , толку од мене, извинете за мешање туј ; )
1. И Кели изигра одлично.
2. И Кели па и Хендерсон и Даунинг се земени за замена.
Само реков јас....ако нема успех Даунинг,Кели и Хендерсон ќе бидат криви. А ако има успех тоа ќе биди поради одличните игри на Јанг,Руни итн итн. Барем тоа пријателчињава овде го дробат цело време

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ах што ми е криво што сами се уништуваат,со земање на идиотски играч кој ни у својте клубови не ги сакаат а не па у англија.

Kajgana Shop

На врв Bottom