Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.653
- Поени од реакции
- 11.783
Напротив.Тебе ке те мачи ако навиваш за Англија ако не никому ништо
Ама во случајов баш ќе ми биди ќејф да освојат. Онака од инает
Напротив.Тебе ке те мачи ако навиваш за Англија ако не никому ништо
Џерард ако не игра тогаш Руни на пример треба одма да го вратат назад да си седи дома. Ионака ќе ги пропушти првите две па би било праведно и првенството да го пропушти. Или не?Џерард ќе е капитен додека е Руни суспендиран. А до тогаш може и да не игра, па Паркер би можел да биде
Ооооооо а ене Фил Џонс со дууууурии 5 настапи е каде каде поискусенДа ме мачи што Хоџсон го дели тимот на Англија.
Мика Ричардс, Шоукрос, Рио Фердинанд.. повеќе заслужуваат да играат за Англија одколку оној Кели.. кој нема ни еден ебан настап за Англија а ќе ми иде на Европско!
Абе никој не е против Џерард, ама Даунинг,Хендерсон,Кели па и Керол, не ме заебавај !Џерард ако не игра тогаш Руни на пример треба одма да го вратат назад да си седи дома. Ионака ќе ги пропушти првите две па би било праведно и првенството да го пропушти. Или не?
Абе ако ви се навива навивајте ако не имате други репрезентации. Требало овој требало оној. Демек досега што ги имаа Лампард,Фердинанд и компанија кур свиткаа и на светски и европскиАбе никој не е против Џерард, ама Даунинг,Хендерсон,Кели па и Керол, не ме заебавај !
Не навиваме за ЛиверпулАбе ако ви се навива навивајте ако не имате други репрезентации. Требало овој требало оној. Демек досега што ги имаа Лампард,Фердинанд и компанија кур свиткаа и на светски и европски
Нема подобри од вас, го имаме најдоброто крило во репрезентација (Даунинг), незапирливиот напаѓач (Керол), и покрај толку солидни стопери ми го носи Кели .... Сигурно ова му е прва утакмица за репрезентација и то ce biti utakmici iz snove!Мале која нервоза каја фановите на Манчестер . Не сме криви шо сме најдобри .
А еве ги Џонс,Велбек,Хендерсон,Чемберлејн двоцифрен број настапи имаат за репрезентација а некои од нив се ближат и до 100ка Нема врска тоа шо нема играноНема подобри од вас, го имаме најдоброто крило во репрезентација (Даунинг), незапирливиот напаѓач (Керол), и покрај толку солидни стопери ми го носи Кели .... Сигурно ова му е прва утакмица за репрезентација и то ce biti utakmici iz snove!
UGLY TRUTH!Како и дае , највеќе неуспесите на Англија се должат на медиумите. Секаде весниците си ги величаат репрезентациите само во Англија чекаат и најмала грешка да го распнат на клада...лудост невидена.