- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.882
Ноќ на вештерките сите 8 делови - класика се останато е копија.
?Ноќ на вештерките сите 8 делови - класика се останато е копија.
И повеќе од тоа!EPIC.
Io Sono Interista, го зборевме уште кога Дезмонд го стискаше копчето..А дали го спомна некој ова интересно хорор фикција филмче .. Event Horizon
Комедија-хорорОк гајс , баш се мислев што да гледам веќе кога не излегувам вечерва. Даунлоудинг ин д маут оф меднес виа замунда.
Инаку пред 2 дена го слегнав стариот Fright Night , и можам да кажам еден од најслабите хорори(ако може да се каже хорор) о
на watchlist е . a гледам има и evil dead 2 , со оцена 7.8 ќе треба овие двата дела да ги изгледам значи.Комедија-хорор
Evil Dead, гледај го обавезно ако сакаш класици.
Не ми текнува кој е тој филм, (уморен сум ме мрзи да мислам) ама ако овој не ти е гледан, симнувај и гледај одма!и де помогнете , хорор исто класика , на бадник или божиќ се одвива во куќа , масакар им праат . од синоќа се мислам за насловот , не можам да го слегнам .
Мислам на сцени не на цел филм, веќе видено веќе се знае што се случува, класика хорор од пред 34 години барем според мене за други не знам.Кој постар хорор филм е копија на ноќ на вештерките? еве пример, и така го спомнаваме, In the Mouth Of Madness, дали е копија што мислиш?
Карпентер не зима од другите, другите зимаат од Карпентер, немој уште еднаш да чујам вакво нештоМислам на сцени не на цел филм, веќе видено веќе се знае што се случува, класика хорор од пред 34 години барем според мене за други не знам.
In the Mouth Of Madness не сум го гледал ќе го изгледам па ќе дадам коментар дали нешто имаат земено.
тој е филмот . ќе го слегнам .Не ми текнува кој е тој филм, (уморен сум ме мрзи да мислам) ама ако овој не ти е гледан, симнувај и гледај одма!