Бодибилдинг дневник

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Ако поентата ти е да губиш мускулна маса - таман ти е.
hh, не се секирај правам план како да ми биде све распределено а може и да намалам со склековите и шипка (еднаш неделно да ги правам бар) за да остане тоа во мене да можам да си ги правам и понатака, неќам да ги запуштам дека стигам до врвот (60 склека у серија највеќе можам да ги направам а идам нагоре).:)

Ѕвер си. Ај сеа олабај. Ради тебе почињам да го одбегнувам подфорумов. Нека не е твоето билдерско просветлување наше оптеретување. Шо си прајш, прај. Паметуваш и кај стигнеш и кај не стигнеш.
You dare to defy my,bend on your knees and come to the dark side :P

станав во 8, пиев нес, од 8:30-9:00 трчав нагоре по угорнициве на водно, дојдов јадев 3белки+овес, се бањав, сега пред малце јадев лосос во конзерва 100г со лимон али врска нема туна си е туна, чекам да дојде 17:00 па да идам у теретана

01.06, демек државен празник не се работело.
Не ми работи ни теретаната, а требаше гради + листови да правам. Ебига сине, отидов да трчам на кеј у спротива. 20 минутен H.I.I.T тренинг , 10 минутен нормален џогинг.
Се прецедувам периодов со кардио, ама ако, масти малце да симнам.

Денес јадев само 5 пати до сега,
Доручек 1: Мусли со јогурт
Доручек 2: Варени јајца со јаболки (!?)
Ручек 1: 700 грама варен стек со ориз
*кардио*
Ужинка - Шејк со банана (без јајца , јебига ми се потрошија на варење не ми работи „дилерот“ )
Ручек 2 : 500 грама варен стек, белка од јајца, млеко и урда

Ајде уште неколку ситни оброка, бадеми и урда навечер.
Леб немам пипнато 5 дена, ова ми е успех.

Не ми работи ни теретаната, а требаше гради + листови да правам. Ебига сине, отидов да трчам на кеј у спротива. 20 минутен H.I.I.T тренинг , 10 минутен нормален џогинг.

*кардио*
Ужинка - Шејк со банана (без јајца , јебига ми се потрошија на варење не ми работи „дилерот“ )

1200 грама варен стек имаш изедено :eek:, толку ако изедам јас у тек на недела среќен сум :D Инаку не работат денеска да ги стра од казни, по закон несмее ништо да работи на државен празник.

Кај мене немат гајле , работат ич кур не ги боле :D Better for me , пекторални , бицепс , абдоминални и вреќа DONE :нинџ:

*кардио*

Стекот да го заменис со телешкооооо !!!

Петок - 01.06.2012

Траење на тренингот: 1 час и 30 минути

Мускулна група: Грб/Задно рамо/Трапезиус

Солиден тренинг, бев изненаден од пумпата и еланот при вежбањето. Вежбав со помали тежини - повеќе повторувања, за да го осетам секој мускул. Тренингот го завршив со неколку серии на стомачни.

Утре вежбам раце. :vozbud: Осеќам дека и нив добро ќе ги "испукам".

Стекот да го заменис со телешкооооо !!!
Имам осип секој пат кога јадам телешко, само пилешко месо можам да сварам. :)
Инаку да, би јадел телешко доколку би можел :)

сабајлечко кардио помина и појако од шо требаше иако се успав 15мин од коа го изгасив алармот, чекам уште 1 саат за омилениот тренинг - РАМО...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom