Бодибилдинг дневник

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Секако тоа е и финтата со Кока Кола Лајт/Зеро и некои други слични пијалоци, ти ги задоволуваат потребите за благо а не внесуваш калории. Исто ако ептен ви се јаде чоколадо можете да јадете од оние за диабетичари. Еве го и Лепомир Бакиќ кој зема 2ро место на Арнолд Класик со диетално Пепси Макс на оброк :D
300114_265174723520240_144599501_n.jpg

Зашто не кажуваш вакви работи ?!

а јас пошто сум на период на дефиниција...што праиме ? смеам кока кола зеро или таква некоја ?

Зашто не кажуваш вакви работи ?!

а јас пошто сум на период на дефиниција...што праиме ? смеам кока кола зеро или таква некоја ?

Јас ти дозволувам, смееш :)
Само една напомена, не заборавајте да пиете вода.

Јас ти дозволувам, смееш :)
Само една напомена, не заборавајте да пиете вода.

:cuc:

Вода пијам ненормално многу..имам стаклени шишиња од пелистерка,750мл се мислам,и само за мене ги имам 2-3 у фрижидер...и по неколку пати на ден се полнат :D

Секако тоа е и финтата со Кока Кола Лајт/Зеро и некои други слични пијалоци, ти ги задоволуваат потребите за благо а не внесуваш калории. Исто ако ептен ви се јаде чоколадо можете да јадете од оние за диабетичари. Еве го и Лепомир Бакиќ кој зема 2ро место на Арнолд Класик со диетално Пепси Макс на оброк :D
300114_265174723520240_144599501_n.jpg

Знаев дека е предобро да биде вистина.Што е со вештачките засладувачи во Кока Колата(зеро)?Аспартам,Ацесулфам Потасиум и Потасиум Бензоат?

http://naturalbias.com/are-you-being-fooled-by-zero-calorie-sodas/

Знаев дека е предобро да биде вистина.Што е со вештачките засладувачи во Кока Колата(зеро)?Аспартам,Ацесулфам Потасиум и Потасиум Бензоат?

http://naturalbias.com/are-you-being-fooled-by-zero-calorie-sodas/
Секојдневно си изложен на истите, ако гледаме така ги има и во протеините, гејнерите, pre-workout суплементите во скоро се што оди во пакет со теретана. Инаку јас многу ретко пијам Кока Кола баш поради тоа, но ете од аспект на безкалориски освежителен пијалок реков :D

Секојдневно си изложен на истите, ако гледаме така ги има и во протеините, гејнерите, pre-workout суплементите во скоро се што оди во пакет со теретана. Инаку јас многу ретко пијам Кока Кола баш поради тоа, но ете од аспект на безкалориски освежителен пијалок реков :D

Да,ама за разлика од нив во Зеро се содржат 87мг кои не се баш малку :)

Ако е ОК од таа страна(како што кажа и ти и Ѓороски) тогаш ќе ги пијам.

А за болестите...па све што јадеме којзнае дали е здраво,со сите тие хемикалии,овошјето,зеленчукот,месото...ЈБГ :icon_lol:

Искрено не верував дека ќе успеам толку напорен тренинг денеска.Го пробав новиов протеин од Optimum Nutrition Gold standard и морам да кажам дека за парите вреди.Вкусот во споредба со Dymatize е милион пати подобар.Од сега натаму тој ми е прв ако имам повеќе пари.Вреди за потрошените пари.Од no xplode 2.0 неможам да спијам но сепак ми помогна да вежбам после работа седење 6 саати во Нептун.Се чудат луѓето таму како толку сум набилдан и имам време.А вистината е дека приоритет ми е вежбањето,а работата ми е потребна да се издржавам себе.Иако не ја сакам,морам нешто на страна да ставам.

Ми треба мудрост од вас пријател4иња
дали 100гр. овес, 4 јајца и 100 гр. млеко е добар доручек
Пишете??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom