Diablo 3

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Соло лесно е hell ептен со монк, али кога стигнав инферно 2 акт со еден удар ме тепаја елитни

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Demon hunter-ов го терам на Dex со втор stat Vit, ама мислам дека alt-овите ќе ги билдам најмногу на Vit па после на нивниот примарен stat, пошто вака тврдо ми се гледа од Hell нагоре.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Мене супер ми оди Hell вчера го почнав,сега само што го убив Леорик.Играм со Barberian

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
соло да лесно е хелл мислам океј е...али ко оп е мн потешко

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Инферно акт 2 со монк неам шанса =/ иам 468 ресист , 12к дпс анбафд , 1400 декстерити и 6к армор анбафед .... мобови ме маваат по 10к , елитки 2шот ....мн. е небалансирано .....

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Што е работа со серверот ? Ерор 37 :( . Дали е поради тоа што ја поправаат аукцијата ?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Го убив Belial во Inferno Акт 2 со монк после 30тина обида. Се релогирав и купив еден-два ајтеми и го пробав пак со повеќе health и damage reduction и падна лесно. Champion/rare packs во Акт 2 пола и повеќе не се тепаат со монков, ако ги кајташ не правиш damage ниту билдаш ресурси, ако седиш и ги тепаш јадеш многу damage и умираш. Пукни-бегај не функционира секаде, некои од elite pack-овите имаат teleport, vortex, fast, jailer, reflect damage и го јадеш курот. Во секој случај можеш да ја протрчаш и да го завршиш Inferno без да тепаш елитни, но која е поентата кога не стакуваш Nephalem Valor баф кој ти зголемува шанса да ти падне редок ајтем од бос.

Ми се свиѓа што е брутална на Inferno но геарот што ти е потребен за прогрес во Акт 2 не паѓа од фармање Акт 1, па мора да фармаш голд и да купуваш од аукција. За ranged класи е полесно, билјдај го да прави милијарда damage и убиј ги мобовите и елитките дур се свестат кај си. Нормално ако те чепнат мртов си :ROFLMAO:

Има маани играта не викам не, но пошто е Blizzard во прашање ќе се балансира со пачови и апдејти. Веќе после недела дена од кога искочи играта па наваму серверите се стабилни и не сум имал некој проблем, ниту пак се чека ред за логирање. Пингот се намали драстично и сега е игрива!

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Да бе да близард не сакаат.Многу си им битен играч ти али јбг не сакаат тоа ти е :(

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ги примети некој друг имињата на зомбијата што се во ACT 1 пред да се стигне до Skeleton King? :)

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Blizzard сакаат играта која ќе ја играм да биде поигрива за мене, затоа у овој момент работат на тоа да ја средат и да поправат грешки кои ги има во играта. Нареден пат кога ќе се логирам ќе биде подобрена, така да вреди да почекам малку, да се стрпам за кога нареден пат ќе се вклучам да си играм на раат без да му ја мислам дали некој bug ќе ми го заебе доброто чувство додека играм.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Blizzard сакаат играта која ќе ја играм да биде поигрива за мене, затоа у овој момент работат на тоа да ја средат и да поправат грешки кои ги има во играта. Нареден пат кога ќе се логирам ќе биде подобрена, така да вреди да почекам малку, да се стрпам за кога нареден пат ќе се вклучам да си играм на раат без да му ја мислам дали некој bug ќе ми го заебе доброто чувство додека играм.
Навистина ве жалам. Од близард се однесуваат ко да сте овци и налет на тоа вие им викате води не овчару.

Вие плативте колку и да плативте за на 15ти мај да имате игра спремна за играње, во било кое време. Ако беше финтава играва да работи на 15 јуни тогаш вие требаше да плаќате тогаш, не на 15ти мај.

Ако сакате вистински да ја средат играта што побрзо, вие што ја купивте сте тие што треба да се побуните. Ако ви е гајле за играта, побунете се.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
како пишуваш статии за игра што ја немаш купено и видено оргинално како оди?јас немам никакви проблеми до сега незнам за тебе али алал ти вера!Купи пробај па зборувај!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
како пишуваш статии за игра што ја немаш купено и видено оргинално како оди?јас немам никакви проблеми до сега незнам за тебе али алал ти вера!Купи пробај па зборувај!
Ја имам играта, ене ја седи на десктоп. Ја играв, дури можеше. Сега страв ми е да ја пуштам да не ми рипни уште понекоја грешка.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 01:01 ---
!Купи пробај па зборувај!
Пробај па купи. Така оди бизнисот.

Kajgana Shop

На врв Bottom