М
Мартин`
Гостин
Сите му биле двојки до сега (по логика 3x 2ки треба да се) и сега ако добие последнава 1 ќе полагал.. не ми е ни малку логично!
пробај со законот на привлекување или моќта на подсвеста мене ми успеа еднаш (мат анализа) со нула знаење да добијам петка со сите бода жими акаунтов на кајганаДечки имам еден сериозен проблем учам во орце николов гимназијата прва година и професор по математика ми е Јелена Бабович(ѓавол да ја земе) во среда правам годишен тест и стравувам од една работа а тоа е 1 на годишниот (пошто нејзините тестови се најтешки) потоа дали би ме пуштила на полагање со оглед на тоа дека немам ни еден кец до сеа се ми се 2ки.На 9ти има тениски камп во Бугарија и многу сакам да одам ама ако ме пушти на полагање со добиен еден кец на годишен,ќе ми ги поремети плановите и разположението!!!??? NEED HELP PEOPLE HELP!!!!
Aх таа математика колку е интереснa.
Јас во основно на секој тест имаше 1, а сега 7 математики во една година положи носија ме да ми бајат ако сакаш и тебе да те носам
Кажи и нека ги копа задачите за Лига на шампиони, полесни се тиеПа тоа и го правам бе другар зар би бил толку глуп??? Не е само за мене проблем туку и за други деца од клас зимаме професори по дома али џабе она ги копа задачите за олимпијада и иди реши ги , за учење не е проблем ќе се потрудам колку што можам да решам барем за 2,ако даде Боже и повисоко нешто.Ама тоа е дајте некој совет!!!
--- надополнето: 28 мај 2012 во 23:30 ---
За на олимпијадава во Лондон ќе ги има маме и...
2Кога ќе ви ги даде задачите на тест, пишувај нешто, пробувај да ги решиш, не го оставај листот празен. Може да се деси да ги погодиш, нека види како си решавал, можно е да ти даде бодови. А попуштаат сите на крај година, не се секирај, мада мислам со самото тоа што си имал веќе доста двојки нема шанси на полагање да те остави. Што имаше на полугодие?
A ти како што глеам по аватаров женско си...Епа таквите како тебе ги ставам на к*р!! Така да знаеш и немој да оставаш глупави коментари!!!Ќе те кепнат нема бегање... Ќе заостаниш една година... Ќе неможиш на факултет да се запишиш... Ќе неможиш да најдиш работа... Ќе немаш пари за леб... Ќе умриш од глад... Леле друже готов си... Ах та математиката
Братче не се умарај... Па ако не иде милом тогаш силом знаеш ќе зеам ноже и ќе отворам го грашак друго немаСтварно ме заинтригира со ова задачиве Ај скенирај некој твој прошли тест или тетратката некоја страна баш да видам какви задачи ви дава оваа.
ама добро демек годишен ме разбираш...Она поголемо значење му дава,сеа се дешава да заебеш а она без тоа не пуштала !Сите му биле двојки до сега (по логика 3x 2ки треба да се) и сега ако добие последнава 1 ќе полагал.. не ми е ни малку логично!
Ај бе не заебаај,абе ти од марс да не си паднал шо е со тебе...ах бе за тебе треба ќотек пошо не си се опаметил на времето кога требало!!!Овој на пазар сигурно со дигитрон оди.
Не дека математиката е тешка него професорката кога објаснувала ти си блеел ко теле у шарена табла.Затоа ништо незнаеш,а сега ќе вложиш дуполо поголем труд за да го научиш само малце и ќе добиеш само двојка,а може и цело лето ќе си го расипеш и ќе останеш дома за да учиш...а у меѓувреме родителите твој ќе кукаат како ти си паметно дете ама професорката те замразила.Тоа ќе да е,нема друго што.
Море ќотек не си јадел...затоа вака...кец ти се ниша на крај година а тебе паметот у тенис ти пошол.Само ќотек да ти го дотера умот