Помош за математика (нејасни задачи, подготовка за испити и тн...)

• Креатор на темата Креатор на темата Makarov's Lead
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Дечки имам еден сериозен проблем учам во орце николов гимназијата прва година и професор по математика ми е Јелена Бабович(ѓавол да ја земе) во среда правам годишен тест и стравувам од една работа а тоа е 1 на годишниот (пошто нејзините тестови се најтешки) потоа дали би ме пуштила на полагање со оглед на тоа дека немам ни еден кец до сеа се ми се 2ки.На 9ти има тениски камп во Бугарија и многу сакам да одам ама ако ме пушти на полагање со добиен еден кец на годишен,ќе ми ги поремети плановите и разположението!!!??? NEED HELP PEOPLE HELP!!!!

Дечки имам еден сериозен проблем учам во орце николов гимназијата прва година и професор по математика ми е Јелена Бабович(ѓавол да ја земе) во среда правам годишен тест и стравувам од една работа а тоа е 1 на годишниот (пошто нејзините тестови се најтешки) потоа дали би ме пуштила на полагање со оглед на тоа дека немам ни еден кец до сеа се ми се 2ки.На 9ти има тениски камп во Бугарија и многу сакам да одам ама ако ме пушти на полагање со добиен еден кец на годишен,ќе ми ги поремети плановите и разположението!!!??? NEED HELP PEOPLE HELP!!!!
Учи?
Или не ти е у предвид тоа?

Реши две задачи и пакувај се за на тенисот

Ѓавол да ја земе :pos:
Какви задачи се тоа бе па не можеш 2-ка да добиеш? :facepalm:

Сакаш ние да ја контактираме за да ти стави 2-ка... Порано татковците и мајките трчаа да молат по професори, а сега на форум се моли... Секој може да има 2-ка во средбно скоро со ИЧ труд.

Учи?
Или не ти е у предвид тоа?

Па тоа и го правам бе другар зар би бил толку глуп??? Не е само за мене проблем туку и за други деца од клас зимаме професори по дома али џабе она ги копа задачите за олимпијада и иди реши ги , за учење не е проблем ќе се потрудам колку што можам да решам барем за 2,ако даде Боже и повисоко нешто.Ама тоа е дајте некој совет!!!
--- надополнето: 28 мај 2012 во 23:30 ---
Ѓавол да ја земе :pos:
Какви задачи се тоа бе па не можеш 2-ка да добиеш? :facepalm:

За на олимпијадава во Лондон ќе ги има маме и...

Па стави некои задачи што не можеш да ги решиш а сте ги решавале на час и ќе ти помогнеме.

Сакаш ние да ја контактираме за да ти стави 2-ка... Порано татковците и мајките трчаа да молат по професори, а сега на форум се моли... Секој може да има 2-ка во средбно скоро со ИЧ труд.

да ама не кај секој професор со оглед дека сум во видна гимназија и повеќето професори се понашаат ко у кембриџ да предаваат...

Па тоа и го правам бе другар зар би бил толку глуп??? Не е само за мене проблем туку и за други деца од клас зимаме професори по дома али џабе она ги копа задачите за олимпијада и иди реши ги , за учење не е проблем ќе се потрудам колку што можам да решам барем за 2,ако даде Боже и повисоко нешто.Ама тоа е дајте некој совет!!!.
Да не било проблем немаше да пишеш на форум.

да ама не кај секој професор со оглед дека сум во видна гимназија и повеќето професори се понашаат ко у кембриџ да предаваат...

Епа што мислеше у Орце коа се запишуваше? :) Кога одиш во таква гимназија треба и ти да си ги кренеш стандардите.

A што правиме ако професорката чита кајгана? :sneaky:
Друже ако до сега си немал ниту еден кец, ок е. Колку и да е тежок тој тест, сигурно 2 можеш да извадиш доколку се подготвш.

Епа што мислеше у Орце коа се запишуваше? :) Кога одиш во таква гимназија треба и ти да си ги кренеш стандардите.

ама па не е така со другите предмети сите ми се 4,5 па и една-две 3ки
--- надополнето: 28 мај 2012 во 23:37 ---
A што правиме ако професорката чита кајгана? :sneaky:
Друже ако до сега си немал ниту еден кец, ок е. Колку и да е тежок тој тест, сигурно 2 можеш да извадиш доколку се подготвш.

не чите бре со сигурност ти тврдам!! ;) не се бој

ама па не е така со другите предмети сите ми се 4,5 па и една-две 3ки

Кога ќе ви ги даде задачите на тест, пишувај нешто, пробувај да ги решиш, не го оставај листот празен. Може да се деси да ги погодиш, нека види како си решавал, можно е да ти даде бодови. А попуштаат сите на крај година, не се секирај, мада мислам со самото тоа што си имал веќе доста двојки нема шанси на полагање да те остави. Што имаше на полугодие?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom