NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Е ова ти е искуство. Џабе ти се млади ѕвезди, кога не можат да истрпат притисок. Вака глатко ги тепаа и Кливленд со Леброн во финалето 2005-та.

Попович го изеде пилецон од другата страна. Дурент не писна во последна четвртина, он пак преку него иде.

Реков јас, титулата иде кај Данкан, како кај Робинсон што отиде во последната негова сезона. Историјата се повторува.

Ех бре Оклахома не издржаа последна четвртина, 39 коша примија, заспаа у одбрана или поточно Џинобили ги направи сарма. Победа на искуство класична, лошо играа во нападот Оклахома, па и личните у напад...браво за Попович, организација под конец, 19та победа во серија. Сепак, типувам победа на Оклахома во следниот меч.

Е ова ти е искуство. Џабе ти се млади ѕвезди, кога не можат да истрпат притисок. Вака глатко ги тепаа и Кливленд со Леброн во финалето 2005-та.

Попович го изеде пилецон од другата страна. Дурент не писна во последна четвртина, он пак преку него иде.

Реков јас, титулата иде кај Данкан, како кај Робинсон што отиде во последната негова сезона. Историјата се повторува.
Ова лајкот ти е само ради попович,а не дека се сложум дека титулата иде кај данкан:)

Браво за спарси каква одбрана изиграа над Дурант.. А џинобели алал му вера!
Е ова ти е доказ за прав тренер, вистински тренер. Како се поставува правилна тактика и за у напад и за у одбрана, секоја чест за Попович.
Џексон каква одбрана му играше на Дурент, неам коментар.
Ќе биде доста интересна серијава, ова е правата кошарка, празник за очи.

Секоја чест за екипата на Сан Антонио кој изиграа страшна одбрана последна четвртина(Џексон го искина со заби Дурант) и за разновидноста во нападот(Џинобили ги направи за макање)...иако повеќе ги сакам Оклахома сепак Спарсите вчера покажаа карактер и последната четвртина постигнаа 39 коша што значи дека се способни за титула..Грег ПОпович по кој знај кој пат покажа дека е најдобар тренер во НБА со зонската одбрана каде Вестбрук беше беспомошен и мораше Харден да ја решава со шутеви од неизградена позиција...како и да е Џинобили=Иниеста во фудбалот:D..елеганција во движење

Абе момци дајте стрим за следната утакмица Сан Антонио-Оклахома.
Планирав да ја гледам првава,мислев ќе ја начекам на кабловска,ама ништо ми го скршија меракот,а касно беше да палам пц и да барам стримови.

Абе момци дајте стрим за следната утакмица Сан Антонио-Оклахома.
Планирав да ја гледам првава,мислев ќе ја начекам на кабловска,ама ништо ми го скршија меракот,а касно беше да палам пц и да барам стримови.
Ја даваа на спортклуб. :)

Ова лајкот ти е само ради попович,а не дека се сложум дека титулата иде кај данкан:)

Океј, кај Џинобили ќе иде. :pos:

485666_449909771704219_367810133247517_1557394_384347048_n.jpg

без заебанција ако спарси освојат титула, фајналс мвп треба да оди кај Попович

Добар пас али не е ништо чудно бидејќи секојдневна реакција е ова, нонстоп се дешава ова во НБА, таков е начинот на одбрана, со малце помош кон играчот кој оди во продор и после одма се враќа одбранбениот кон тој што си го чувал. :)

Дефиниција за "I want some nasty". Ги препороди после нестито.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ајде вечер источното финале бостон-мајами,очекувам добра кошарка и по можност да иде серијата у 7 натпревар.Мада не знам колку е кадарен бостон,да пружи којзнае каков отпор,ќе мора ален да почне да погудува,исто и пирс мора да го даде максимумот,исто така голем проблем ќе биде не играњето на бредли,дечкото покажа дека знае да игра одбрана и ќе им беше од голема помош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom