NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Е ова ти е искуство. Џабе ти се млади ѕвезди, кога не можат да истрпат притисок. Вака глатко ги тепаа и Кливленд со Леброн во финалето 2005-та.

Попович го изеде пилецон од другата страна. Дурент не писна во последна четвртина, он пак преку него иде.

Реков јас, титулата иде кај Данкан, како кај Робинсон што отиде во последната негова сезона. Историјата се повторува.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Ех бре Оклахома не издржаа последна четвртина, 39 коша примија, заспаа у одбрана или поточно Џинобили ги направи сарма. Победа на искуство класична, лошо играа во нападот Оклахома, па и личните у напад...браво за Попович, организација под конец, 19та победа во серија. Сепак, типувам победа на Оклахома во следниот меч.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е ова ти е искуство. Џабе ти се млади ѕвезди, кога не можат да истрпат притисок. Вака глатко ги тепаа и Кливленд со Леброн во финалето 2005-та.

Попович го изеде пилецон од другата страна. Дурент не писна во последна четвртина, он пак преку него иде.

Реков јас, титулата иде кај Данкан, како кај Робинсон што отиде во последната негова сезона. Историјата се повторува.
Ова лајкот ти е само ради попович,а не дека се сложум дека титулата иде кај данкан:)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Браво за спарси каква одбрана изиграа над Дурант.. А џинобели алал му вера!
Е ова ти е доказ за прав тренер, вистински тренер. Како се поставува правилна тактика и за у напад и за у одбрана, секоја чест за Попович.
Џексон каква одбрана му играше на Дурент, неам коментар.
Ќе биде доста интересна серијава, ова е правата кошарка, празник за очи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Секоја чест за екипата на Сан Антонио кој изиграа страшна одбрана последна четвртина(Џексон го искина со заби Дурант) и за разновидноста во нападот(Џинобили ги направи за макање)...иако повеќе ги сакам Оклахома сепак Спарсите вчера покажаа карактер и последната четвртина постигнаа 39 коша што значи дека се способни за титула..Грег ПОпович по кој знај кој пат покажа дека е најдобар тренер во НБА со зонската одбрана каде Вестбрук беше беспомошен и мораше Харден да ја решава со шутеви од неизградена позиција...како и да е Џинобили=Иниеста во фудбалот:D..елеганција во движење

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе момци дајте стрим за следната утакмица Сан Антонио-Оклахома.
Планирав да ја гледам првава,мислев ќе ја начекам на кабловска,ама ништо ми го скршија меракот,а касно беше да палам пц и да барам стримови.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Абе момци дајте стрим за следната утакмица Сан Антонио-Оклахома.
Планирав да ја гледам првава,мислев ќе ја начекам на кабловска,ама ништо ми го скршија меракот,а касно беше да палам пц и да барам стримови.
Ја даваа на спортклуб. :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
без заебанција ако спарси освојат титула, фајналс мвп треба да оди кај Попович

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Добар пас али не е ништо чудно бидејќи секојдневна реакција е ова, нонстоп се дешава ова во НБА, таков е начинот на одбрана, со малце помош кон играчот кој оди во продор и после одма се враќа одбранбениот кон тој што си го чувал. :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941

Дефиниција за "I want some nasty". Ги препороди после нестито.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ајде вечер источното финале бостон-мајами,очекувам добра кошарка и по можност да иде серијата у 7 натпревар.Мада не знам колку е кадарен бостон,да пружи којзнае каков отпор,ќе мора ален да почне да погудува,исто и пирс мора да го даде максимумот,исто така голем проблем ќе биде не играњето на бредли,дечкото покажа дека знае да игра одбрана и ќе им беше од голема помош.

Kajgana Shop

На врв Bottom