Евровизија 2012

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Честитки и до вас, имавте одличен вокал, одлична песна и одличен настап. Штета што не влеговте во финале.
Повеќе среќа следната година брат, али искрено жал ми е што Софи не влезе :(
Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг:(:place:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Може ова да го искористам за фб статус?
зашо да не, секако утре-задутре ќе го видиш низ некои од порталиве како „оригинален“ текст... :свиркам:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг
Не беше фер годинава, имавте одличен претставник што ве прикажа во право светло. Штом ќе ја видиш Софи знаеш дека ја претставува Бугарија, онака стилски гледано, не треба да отвори уста и да викне обичам те. Доволно е и да молчи.
Следна година пратете го Азис, ако тој не ве внесе во финале нема кој.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг:(:place:
Па кога ги пракате на Милко Калајчиев курвите кој ви е крив?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И покрај влезот во финалето на нашава певачица,јас ипак не би и дал да ми касне од хамбургерот...

T

Tetro

Гостин
ПИЧКАВА ДА МИ ЈА ЈАДАТ БЕЈКСТЕЈЏ СЕГА ДА ВИДАМ ШО ГОМНА ЌЕ ЈАДАТ, МАМИЦАТА НИВНА! ВЕЧЕР МЕИЛ ЌЕ ИМ ПИШАМ, КУРВИ СМРДЕНИ!
и ти малку се помести, изгледа. Не знам само со која причина, мора да е нешто јако.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Две работи сакам да прашам.

Постои ли можност да се види која земја како гласала во полуфиналето???
И второ прашање бидејќи не сум по фејсбукот, твинтери минтери, ме интересира дали има групи каде што се лобира за гласање на дијаспората???

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.936
Заслужено влеговме во финале. Ама што и беше на коментаторкава? Каспер имаше повеќе душа. Кога влеговме во финале почна некако рандом да вика помисив дека умира. Или тоа или дека црнци и влегле во студио
:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Две работи сакам да прашам.

Постои ли можност да се види која земја како гласала во полуфиналето???
И второ прашање бидејќи не сум по фејсбукот, твинтери минтери, ме интересира дали има групи каде што се лобира за гласање на дијаспората???
Мислам дека по фестивалот искачаат тие податоци како која земја колку гласа дала, може да искочат и утре ама знам дека искачаат сигурно, само не ме фаќај за збор за времево. :)

S

Sagan

Гостин
Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.
Е што Естонија??? Песната си е супер.
Да не мислиш можда Турција, Литванија, Норвешка...

S

Sagan

Гостин
Како и да е, не ми се свиѓа променливоста кај Калиопи. Првин пееше "Обои ме" во сите бои а сеа па пее "Црно и Бело".
Согласно политичката и економска состојба во државата...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Треба овие момци да ги пратите да ве претставуваат. Имате квалитетни музичари, само треба да направите добар избор.

Kajgana Shop

На врв Bottom