Евровизија 2012

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.
Честитки и до вас, имавте одличен вокал, одлична песна и одличен настап. Штета што не влеговте во финале.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.
Повеќе среќа следната година брат, али искрено жал ми е што Софи не влезе :(

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мислам дека треба да се организира свечен пречен на љопа и со отворениот автобус под триумфална порта да помини.
Историски успех на евровизија ни е ова. Прв пат мислам од ко има 2 квалификациски вечери влеговме.
Аха можи и македонската телевизија Каљопа да ја крстиме.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
ПИЧКАВА ДА МИ ЈА ЈАДАТ БЕЈКСТЕЈЏ СЕГА ДА ВИДАМ ШО ГОМНА ЌЕ ЈАДАТ, МАМИЦАТА НИВНА! ВЕЧЕР МЕИЛ ЌЕ ИМ ПИШАМ, КУРВИ СМРДЕНИ!
I like your dirty talk.

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Честито за Калиопи.Голем глас и силна песна. Се надевам булгарите да дадат 12 поенти за Македонија на финала.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Интересно, Жељко два пати го јаде на сцена од наш преставник, 2004та со Тоше и сеа... ги погодил годините. :D

него, не се чудете 12 поени да сме добиле од Бугарија, овие со бугарски пасоши што се пуштиле душа... :icon_lol:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ова Ромео нејзе и го кажва или таа него?
Тоа ќе мора лично да ја прашаш:icon_lol:
Или можеби кога ќе освои 1 место,после тоа сигурно ќе ја има по емисииве низ Македонијава,ќе се дискутира на таа тема:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom