Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
ај сега уште да победи па да им ги затнеме устите на сите непријатели :) БРАВО
ја кога ви викав дека не е битно како зборува англиски вие будала ме правевте. ви кажав дека таму убав глас бараат, а не англиски.
како и да е навистина сум горд на Калиопи, не дека е од Кичево ама стварно е кралица ;)
БРАВО! БРАВО! БРАВО!

Да бе стварно а кај е Миланка?
П.С. Уште ми е криво што не влезе Рамбо Амадеус во финале

Миланка не ја пуштаат за Евровизија затоа што ќе почне да ги синхронизира песните и само препевот ќе го чуеме :icon_mrgr:

Миланка мигрира на Сител. Само еднаш се појавува годишно кога има оскар.

Турците знаев дека ке влезат, не знам зошто, имаа ..... интеерсна песна, и мило ми е. Ама бугариве нешто ми е криво што не влегоа. Особено откако и ја видов фацата на Софи Маринова :( ... кутрата како да знаеше ...

Кај иде Софи без овој
Ustata1.jpg

браво калиопи. појма немаш од англиски и се тоа, ама ти не си асистент на фиолошки, па сеа замерки да ти наоѓаме. ти пееш. плус си неодоливо мила, дури и кога лупаш глупости на англиски тоа слатко изгледа

кога заврши нејзиниот настап, си реков заеби финале и пласман, си одработи перфектно. се осеќав убаво, само чекав да дојде гласањето да и залепам една на чело од мене, пошо си залужи. гласав еднаш, си викам ајде уште еднаш ваљда не е ограничено колку можеш. и така до 10.
целосна сатисфакција со пласманот во финале. не дека ќе ми сменеше впечаток и без пласман, ама сепак извади максиум од просечна песна.

п.с. а да, и кога се гласа во UK автоматот вика гласавте за македонија. ќе лета некоја глава во грција :)

Ајде честито влеговме ама сега кога ќе почнат политиките во тоа финалето катастрофа :facepalm:

Не го очекував но сепак браво за Калиопи.

После којзнае колку време, оди македонија со добра песна.

Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.

Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.

Гласав за Бугарија, добри атрибути. Поззз <3

Еми един народ две држави, исто ко да влегле :icon_lol:

:pos::pos: Страхотно. Този е тај ремет!

Туку немој да ми почнете пак со муабети ќе победиме, или дека ќе бидеме во топ 3 или 5, пошто нема. Помирете си се од сега со тоа и олабајте пред финалето.;)

Патем, кога е финале?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom