Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки и до вас, имавте одличен вокал, одлична песна и одличен настап. Штета што не влеговте во финале.
Повеќе среќа следната година брат, али искрено жал ми е што Софи не влезе :(
Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг:(:place:

Може ова да го искористам за фб статус?

зашо да не, секако утре-задутре ќе го видиш низ некои од порталиве како „оригинален“ текст... :свиркам:

Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг

Не беше фер годинава, имавте одличен претставник што ве прикажа во право светло. Штом ќе ја видиш Софи знаеш дека ја претставува Бугарија, онака стилски гледано, не треба да отвори уста и да викне обичам те. Доволно е и да молчи.
Следна година пратете го Азис, ако тој не ве внесе во финале нема кој.

И покрај влезот во финалето на нашава певачица,јас ипак не би и дал да ми касне од хамбургерот...

ПИЧКАВА ДА МИ ЈА ЈАДАТ БЕЈКСТЕЈЏ СЕГА ДА ВИДАМ ШО ГОМНА ЌЕ ЈАДАТ, МАМИЦАТА НИВНА! ВЕЧЕР МЕИЛ ЌЕ ИМ ПИШАМ, КУРВИ СМРДЕНИ!
и ти малку се помести, изгледа. Не знам само со која причина, мора да е нешто јако.

Две работи сакам да прашам.

Постои ли можност да се види која земја како гласала во полуфиналето???
И второ прашање бидејќи не сум по фејсбукот, твинтери минтери, ме интересира дали има групи каде што се лобира за гласање на дијаспората???

Заслужено влеговме во финале. Ама што и беше на коментаторкава? Каспер имаше повеќе душа. Кога влеговме во финале почна некако рандом да вика помисив дека умира. Или тоа или дека црнци и влегле во студио

:pos:

Две работи сакам да прашам.

Постои ли можност да се види која земја како гласала во полуфиналето???
И второ прашање бидејќи не сум по фејсбукот, твинтери минтери, ме интересира дали има групи каде што се лобира за гласање на дијаспората???

Мислам дека по фестивалот искачаат тие податоци како која земја колку гласа дала, може да искочат и утре ама знам дека искачаат сигурно, само не ме фаќај за збор за времево. :)

Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.
Е што Естонија??? Песната си е супер.
Да не мислиш можда Турција, Литванија, Норвешка...

Како и да е, не ми се свиѓа променливоста кај Калиопи. Првин пееше "Обои ме" во сите бои а сеа па пее "Црно и Бело".
Согласно политичката и економска состојба во државата...

Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг:(:place:

Треба овие момци да ги пратите да ве претставуваат. Имате квалитетни музичари, само треба да направите добар избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom