Да , мене баш ми е топче ,си цепамУште ја играте оваа фејл игра?
Default?Добро на играва во ФЛ мастер лигата,мора да се игра со оние лигушите?
5ти пат ја симињам вчера друже...5ти пат лета во канта.Уште ја играте оваа фејл игра?
Ај да си ми жив и здрав. Повели во проектов.5ти пат ја симињам вчера друже...5ти пат лета во канта.
И давам шанса повторно и повторно и повторно, ама едноставно неможе да се игра ова....
По катастрофа гејмплеј незнам...
Некој ќе рече незнаеш да играш...хахахха. И на PES 11 се губев на почетокот и ја навикнав па сега газам. Ама PES 11 беше игра што ќе те натера да се обидуваш и да ја играш цело време се додека не ја совладаш.
За разлика од PES 12 каде што по првите 5минути те тера да ја избришеш, поради милион глупави грешки на голманот во тим, поради некојси глупав нов дефанзивен бескорисен систем, поради глупите додавања и движења на играчите, поради слободните удари каде што секој шут е гол, поради глупавиот BAL итн.
Јас си терам уште со PES 11 која е далеку подобра од оваа за мене. Си играм со последниот пач на ПЕСЕДИТ, и сите трансфери кои се реализирани после пачот. (подобро сам ќе префрлам и креирам играчи на пес 11 него да играм пес 12 со одвратниот гејмплеј)
PES 12 е дефинитивно најголем FAIL во историјата на PES според мене.
Се надевам и 13ката нема да ја усерат...ама како тргнало и тоа ќе го дочекаме...
И јас така мислам, не дека најдобар гемплеј, туку подобар од PES2011, барем овде одбраната не се губи, контролираш 2 играч кога одиш во напад/ играш во одбрана.Дефинитивно не знаете да играте, пес 2012 го има најдобриот гејмплеј до сега
И јас така мислам, не дека најдобар гемплеј, туку подобар од PES2011, барем овде одбраната не се губи, контролираш 2 играч кога одиш во напад/ играш во одбрана.
Што знам, јас ја играм само 1 vs 1 против еден другар, не играм многу често, ама кога играме, се ужива во играта, со последниве пачеви од Pesedit играта е стварно добра.
Затоа ке се префрлиш како мене на пес 06 со апдејт до 2012 и ке си играш добра игра .. а не како на 2012 фаќаш со меси или роналдо и од центар ги поминуваш сите и даваш гол .. пес 06 е 100 пати подобра за играње од 2012 .. плус со шолим пачот на 06 може да се игра онлајн .Играва е премногу добра, но само ако играш со другар. Против „копмјутерот“ кога играш, играва е толкаво , што не може да се опише.