Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Јуп баш сега изјави дека никој не сакал да шутира пенали несигурни биле, затоа Нојер и Олич шутираа

M

Mario Gómez

Гостин
Јуп баш сега изјави дека никој не сакал да шутира пенали несигурни биле, затоа Нојер и Олич шутираа
Пички! Нека гледаат како шутираа Луиз, Лампард и Кол перфектни пенали...

Како и да е, не е до пеналите. До играта цел натпревар е. НЕ се свесни уште што пропуштија денес. НЕ се свесни!
--- надополнето: 20 мај 2012 во 00:41 ---
Хајнкес кога го прашале дали сака догодина да е тренер не одговорил ништо... и како шо кажа Игорче преразочаран дека неколку играчи одбиле пенал да шутираат.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Ноер ЦАР!!!

Како смирено ја презеде одговорноста тој да шутира пенал на финале во ЛШ злато вреди.

M

Mario Gómez

Гостин
Ноер ЦАР!!!

Како смирено ја презеде одговорноста тој да шутира пенал на финале во ЛШ злато вреди.
Јак тим имаме, летово не ми сумњам дека ќе се засилими. Ќе играме пак нокаут фаза догодина, постои и таа шанса пак финале да играме? Со кој образ ќе излезат на мегдан на уште едно финале? Би можел да го замислиш притисокот тогаш? Затоа викав дека е важно да тепаме од многу причини, наредниве сезони, европсково сеа. Фановите заслужија титула, УЛИ заслужи титула!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
РОБЕН ПИЧКО ОДИ СИ!!!!ТЕ МОЛАМ!!!!!!ТЕ МОЛАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ГОМЕЗ ИСТОТО И ЗА ТЕБЕ ВАЖИ....

Младоста ми ја земавте....

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Кажаа Швајни од 6та минута бил малку повреден но сепак издржа...жалосно за него тој можеби најмногу од цел тим заслужи титула...

M

Mario Gómez

Гостин
Кажаа Швајни од 6та минута бил малку повреден но сепак издржа...жалосно за него тој можеби најмногу од цел тим заслужи титула...
И повреден е подолго време веќе ама игра, и Лам исто изигра без грешка, не е у питање дека со срце играат... како и да е, не очекувам ни Германија да стане европски првак! Едноставно неможат да станат шампиони, неможам ни у себе да си замислам Швајни и Лам среќни да креваат трофеј! Мило ми е што го пропуштам европското, несакам да гледам кај шо им даваат на Португалија и Данска по 3-4 гола и после се серат у финале. Премногу е за 2 месеца две разочарувања!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Се знае, пенал у продолженија шваба треба да го шутира.......... и се ќе беше подруго:confused:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од многу возбуда ради она ГГМ....си го кикснал фан клубот..

Иначе да не бидам целосен офтопик.. Со среќа нека ви е вечер, за вас сум.. Ама гледајте 2-3 гола да испадне :D
Еееееееј.... Видиш стварно сум згрешил.
Сакав во УЦЛ темата :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
И повреден е подолго време веќе ама игра, и Лам исто изигра без грешка, не е у питање дека со срце играат... како и да е, не очекувам ни Германија да стане европски првак! Едноставно неможат да станат шампиони, неможам ни у себе да си замислам Швајни и Лам среќни да креваат трофеј! Мило ми е што го пропуштам европското, несакам да гледам кај шо им даваат на Португалија и Данска по 3-4 гола и после се серат у финале. Премногу е за 2 месеца две разочарувања!
Искрено ија го мислам истото, Германија ќе ситгне до полуфинале или финале и пак ништо. Оваа утакмица беше најважна во кариерата на многу играчи кој денес играа за Баерн...Лам, Швајни, Гомез итн...тоа што два пати станаа втори годинава дополнително им направи притисок и едноставно не можеа да крепат. Убеден сум 100% дека ако тепаа во ДФБ-финалето ќе победеја денес, психолошкиот фактор е клучен во вакви мечеви, види го Дрогба...
Кан после 1999 кажа дека изгубеното финале 2 години го мачеше и едино титулата 2001 ги оправи играчите. Замисли Кан тоа го кажа, кој е поим за психолошки гигант...не сакам да прогностирам Лам, Швајни, Рибери, Робен, Гомез итн. колку време ќе им треба да се оправат од ова...ќе кажам само Балак.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сега треба тука да вадам некој клише говор.
Сепак да кажам знам како ви е...барем до некаде.
Кој и да победеше ќе беше заслужено. После таква ваша лоша реализација заслужено победивме :)
Сепак не ќе беше добро да победевте со гол во 82мин. Бар порано да го дадевте ајде ама вака..
Тоа е тоа пеналите беа ептен напнати.

M

Mario Gómez

Гостин
Се надевам сега нема да читам педерски изјави од нашите ака Барса со посед и со шанси... Не се криви Челзи, нормално дека ќе се бранат кога одбраната им е јака страна. Ние нормално дека ќе напаѓаме кога нападот ни е подобар одбраната.

Runners up treble и генерација. Баерн Визекузен! Еве тоа го пишувам тука и така е, ама кога го пишуваат некои од други скапани клубови тоа е веќе смешно.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Поздрав до вас имате навистина добри играчи и добра игра, со среќа во наредните години....

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Да им ебам се на Робен и Гомез, се на се 10 збора дали изустив после утакмица. По разочаран не сум бил. Робен шутрак еден преземаш одговорност кога не те бива, Гомез дрво дрвосано.
Најмногу ми е жал за Швајни, Лам и Рибс. Нек цркнат Робен,Гомез за ништо не го бива па и Олич.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Пост кој би требало да го пишувам утре...

Јуп нема да си оди. Изјавата е дадена во афект како последица од овој инфаркт натпревар. Робен исто нема да оди никаде, потпиша нов договор пред нецела недела. Но треба сериозно да се погледне во огледало, да се запраша каде со ставов и со играва.

Ако не се донесе нов дефанзивец, Данте мора да биде стартер. Боа не е човекот за вакви натпревари. Бркаше гулаби која Дрогба го постигна голот. Гомез цела утакмица неефективен, но барем го погоди пеналот. Ноер има муда од челик,цар!

Мене најмногу ме разочара мојот човек,Рибс. Некако добив впечаток со Реал дека не сакаше да биде во игра на крајот, но ајде да речеме дека беше уморен. но ова ни од далеку не изгледаше сериозна повреда. Можеби грешам и утре ќе си ги изедам зборовите, но ми изгледаше дека не сака зверот пак да остане до крај. Некако многу лесно падна и уште побргу излезе.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 02:43 ---
и немојте да заборавате млади момци, има многу поважни работи во животот од фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom