Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Чекањево ебе матер... Мислам атмосферава може да се сече со нож од што е затегнато... Како им е тек на играчите...

M

Mario Gómez

Гостин
И јас од сабајле нервозен сум... прво неможам скопје да дојдам, имало одрони по патот, неможат до после да ги исчистат. :mad: Ама еве си го организирав времето, сеа ќе појдам риба да пофаќам на езеро(се надевам нема да ме убијат)... и тоа. BAYERN UBER ALLES!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Хаха колкава е само разликата од фановите на англиските екипи и фановите на германските (во случајов Баерн и Борусија).. Првите се хејтаат максимално и не верувам дека некој во Англија ке навива вечер за Челзи (се разбира освен фановите на Челзи),а вториве како што гледам се подржуваат и навиваат за тимот од својата земја.. Секоја чест за тоа,затоа и се успешни како фудбалска нација :):)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Хаха колкава е само разликата од фановите на англиските екипи и фановите на германските (во случајов Баерн и Борусија).. Првите се хејтаат максимално и не верувам дека некој во Англија ке навива вечер за Челзи (се разбира освен фановите на Челзи),а вториве како што гледам се подржуваат и навиваат за тимот од својата земја.. Секоја чест за тоа,затоа и се успешни како фудбалска нација :):)
Тоа е поради ферската поделба на титули годинава ;)
Шала на страна, сепак во Германија има големи ривалства помеѓу тимовите но на Европски план 99% поддржуваат други Германски екипи пошто тоа нели е индиректно во корист на сите Германски тимови и на Бундеслигата. И крајно сепак се почитува едно правило: Фер плеј! Подобриот нека победи, да се честита и да се покаже почит према победникот но и обратно према поразениот.

M

MrzaRules

Гостин
дечки ве поздравувам многу,бидете паметни вечер и нека биде хавуз каде и да сте

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Победа или пораз сепак GGM.....овај KTBFFH де

R

Roten 96

Гостин
Ајдеее уште малку останаааа....луѓеее тепамее!!!!!!
секогаш кога сум ја објавил песнаваа било на фб било сум ја пуштал или слично БАЕРН тепал па ајде сега и овде за прв пат! FC BAYERN MUNCHEN!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.104
Победа или пораз сепак GGM.....овај KTBFFH де
Од многу возбуда ради она ГГМ....си го кикснал фан клубот..

Иначе да не бидам целосен офтопик.. Со среќа нека ви е вечер, за вас сум.. Ама гледајте 2-3 гола да испадне :D

Shockwave

Decepticon
Член од
12 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
37
Со господ напред до 5та титула. Баерн UBER ALLES!!!

M

Mario Gómez

Гостин
АЈДЕ!!!!
--- надополнето: 19 мај 2012 во 20:06 ---
Излегоа на загревање!!!

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Момци некој добар линк ако има HD по можност за SopCast сакам да ја снимам од PC па здравје после ќе ја upload негде ?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280

Kajgana Shop

На врв Bottom